من بعد این همه سال هنوز این کار رو بلد نیستم سه ترم رفتم دانشگاه شهر دیگه کاملا خودم تنها بودم اصلا نتونستم با بقیه ارتباط بگیرم حتی چه برسه دوستی قیافمم یه جوری نشون میده انگار اصلا علاقه ای به ارتباط ندارم چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم چیشد با دو نفر خیلی صمیمی شدم!ولی با بقیه خیلی خوبم میگم میخندم صمیمی نمیتونم بشم انگار بعد ...
دقیقا منم دوتارفیق صمیمی داشتم منم نمیدونم چجوری شد صمیمی شدم ولی بعد اینکه باشوهرم دوست شدم همون دوتاروهم پروند ازون ب بعدش رفیق صمیمی ندارم ینی کلانمیتونم ارتباط بگیرم
به کلمات و رفتاری و... که نشون میدی روابط عمومی رو باید قوی کرد از کتاب های مربوط به این موضوع استفاده کن مطالعه کن نه امروز بلکه در آینده هم کمک حالته در عین ارتباط گرفتن باید مراقب انتخاب دوستم باشی در دانشگاه مثلا کمک کردن درس ها و جزوه دادن و .... اینا آشنایی ها رو شروع میکنه
👷♂️👨💼🙋♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘