2777
2789
عنوان

چجوری دوست پیدا می کنید

119 بازدید | 15 پست

من بعد این همه سال هنوز این کار رو بلد نیستم سه ترم رفتم دانشگاه شهر دیگه کاملا خودم تنها بودم اصلا نتونستم با بقیه ارتباط بگیرم حتی چه برسه دوستی قیافمم یه جوری نشون میده انگار اصلا علاقه ای به ارتباط ندارم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیشد با دو نفر خیلی صمیمی شدم!ولی با بقیه خیلی خوبم میگم میخندم صمیمی نمیتونم بشم انگار بعد ...

دقیقا منم دوتارفیق صمیمی داشتم منم نمی‌دونم چجوری شد صمیمی شدم ولی بعد اینکه باشوهرم دوست شدم همون دوتاروهم پروند ازون ب بعدش رفیق صمیمی ندارم ینی کلانمیتونم ارتباط بگیرم

برو بحثو همینطوری باز کندرباره درس حرف بزنجزوه ازشون بگیر کمک بگیرکمک بده

نمیشه همه اکیپ شدن دیگه حتی همینجوری هم نمیشه باهاشون حرف زد همیشه اکیپی با همن و من از بچگیم همین مشکل روایی اجتماعی رو داشتم

توی شهر دیگه واقعا اذیتم دور از خانواده بدون هیچ کسی و خیلی ترس از اجتماع و محیط جدید دارم

میفهمم

من نمیتونم باکسی طرح دوستی بریزم ینی از کسی خوشم نمیاد یکی هم که باشه من خوشم بیاد ادامه دار نمیشه دوستیمون نمیدونم چرا

پیدا کردم دوستیمون خراب شد😂الان ندارمممممیخام تنها برم ناهارارو ارهههههه تنهایی کباب بزنم رستوران ب ...

هر دفعه میگم همین کار رو کنم خودم تنهایی برم بیرون ولی نمیشه یه حس بدی دارم تنهایی وقتی می بینم همه با دوستا یا خانوادشونن

به کلمات و رفتاری و... که نشون میدی  روابط عمومی رو باید قوی کرد از کتاب های مربوط به این موضوع استفاده کن مطالعه کن نه امروز بلکه در آینده هم کمک حالته در عین ارتباط گرفتن باید مراقب انتخاب دوستم باشی در دانشگاه مثلا کمک کردن درس ها و جزوه دادن و .... اینا آشنایی ها رو شروع می‌کنه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
هر دفعه میگم همین کار رو کنم خودم تنهایی برم بیرون ولی نمیشه یه حس بدی دارم تنهایی وقتی می بینم همه ...

اره منم ترم پیش نرفتم یکبار کلا رفتم سخاری گرفتم

ولی کلا بنظرم تنهایی برو تا زمانی ک رفیق پیدا کردی

اول اخر خودمونیم 

عاشقم❤️

به کلمات و رفتاری و... که نشون میدی روابط عمومی رو باید قوی کرد از کتاب های مربوط به این موضوع استف ...

اصلا ندیدم کسی کمک بخواد یا جزوه چون جزوه های استاد ها رو پرینت میگیریم ما فقط اصلا حرف نمی زنم که دقت بشه چه کلمه ای گفتم در این حد...