2777
2789
عنوان

چطور تونست

90 بازدید | 16 پست

خواهش میکنم درکم کنید خودم میدونم خیلی اشتباه کردم

۷سال دوست بودیم سراینکه کاملا اتفاقی به پیج فیک من دختر فامیلشونو ک قبلا کراش این اقاهم بود توی اینستا پیشنهادی اورد دعوامون شد و بلاکش کردم کلی پیام فحش و توهینو حرف زشت داد به خانوادم توهین کرد از حجب و حیا منو قیافمم هیچی نذاشت بعدم گفت من نگیرمت باید ی پسر سن بالا بگیردت...بهم گف هیچوقت دوست نداشتم واسه تفریحم باهات بودم تو باید خرج خوردو خوراکو ماشینو خونه و عروسیمو میدادی تا میگرفتمت دیگه دورو بر منو عشقم نیا...درسته بلاکش کردم و کات کردم اما واقعا زورم میاد پسری ک انقد از من سطح پایین تر بود جوری ک هرکی باهام میدیدش ابروم میرفتو به اینجا رسوندم

واقعا چطور تونست بااینهمه خوبی که بهش کردم باهام اینکارو بکنه....دلم واسه خودم میسوزه انگار غم عالم توی دلمه

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
ناراحت نشو عزیزم ادمای سطح پایین همینن

واقعا ینی خدا از همچین آدمی میگذره؟؟؟بااحساساتم بازی که کرد هیچی دلمم شکست

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی چیه

مشکل ما دخترا اینه که به یه اسکلی پا میدیم که لایق نفس کشیدن هم نیست و داره اکسیژن حروم می‌کنه

به شخصه هرچند دلم برای خودم سوخت اما پشت دست داغ کردم و گفتم حقمه، تا من باشم دفعه دیگه به هر سگی پا ندم

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

واقعا ینی خدا از همچین آدمی میگذره؟؟؟بااحساساتم بازی که کرد هیچی دلمم شکست

من با یکی دوست بودم فقط ظاهر داشت خائن بود بی پول

هی انتظار داشت من خرج کنم گف اگ پول باشه میگیرم ینی تو پول بده بگیرمت اخراش این همه تلاشام هیچی ندید همچین ادمایی انسان نیستن اصلا

الان شما برو خداروشکر کن که نجات پیدا کردی چون خدا خیلی دوستت داشته ذات همچین آدمی رو برات رو کرده قبل ازدواج و چیزای مهم

یاد خودت بیار چیکارا باهات کرد

سر خودتو با کارای مورد علاقه و ورزش و آدما گرم کن

تنهایی قاتله، تنها نمون

هرچیزی که تورو یاد اون میندازه نابود کن

همه راه های ارتباطی رو ببند و دوباره از نو خودتو بساز

منم دقیقا توی شرایط شمام

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

می‌دونی چیهمشکل ما دخترا اینه که به یه اسکلی پا میدیم که لایق نفس کشیدن هم نیست و داره اکسیژن حروم م ...

حس میکنم عمرمو پای این آدم حروم کردم ... حس کثیف بودن دارم حس میکنم نجست شدم چرا واقعا خدا چه جور ازاین ادما میگذره

خدا اینو بهانه کرده ک نجاتت بده و چشمای کور شده از عشق طرف رو باز کنه 

شاکرش باش

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

من با یکی دوست بودم فقط ظاهر داشت خائن بود بی پولهی انتظار داشت من خرج کنم گف اگ پول باشه میگیرم ینی ...

دقیقا اینم همینجوری یه ماشین زیر پاس نداشت حقوقاشو فقط ساندویچ میگرف میخورد شده بود۱۲۱کیلو بعد من بهش گفتم پولاتو جمع کن منم جمع میکنم روز قبل عقد بهت میدم روی پولات بزار ماشین بخریم خداشاهده رفتم وام گرفتمو حقوقامو جمع کردم گذاشتم کنار بعد یه آیفون واسه خودم خریدم باهام خون راه انداخت ک زندگیمون روهواس تو گوشی میخری

حس میکنم عمرمو پای این آدم حروم کردم ... حس کثیف بودن دارم حس میکنم نجست شدم چرا واقعا خدا چه جور از ...

تجربه های ارزشمند بیشترین بها رو دارن

چندسال عمرت پاش موندی اما الان سرشار از قدرت و درس و تجربه ای گلم!! یارو بعد چندین سال زندگی مشترک و بچه و... جدا میشه اون چی بگه؟

نجس اونیه که به شما بد کرده عزیزم شما از گل پاک تری درباره خودت اینجوری نگو. ببین چه روزی بود بهت گفتم خدا از اینجور آدما نمی‌گذره چوبش هم صدا نداره حالا تماشا کن😉

الان شما برو خداروشکر کن که نجات پیدا کردی چون خدا خیلی دوستت داشته ذات همچین آدمی رو برات رو کرده ق ...

من ی ماهه کات کردم برنامه هامو از همه جا پاک کردمو شمارشو بلاک کردم هنوزم توی بلاک زنگ میزنه ولی خودشم دلش نمیخواد برگرده

نمیدونم چقد زمان میبره فراموش کنم 

من ی ماهه کات کردم برنامه هامو از همه جا پاک کردمو شمارشو بلاک کردم هنوزم توی بلاک زنگ میزنه ولی خود ...

منم دقیقا توی شرایط توام ولی باید به خودمون زمان بدیم تا هضم بشه به مرور ولی تنها نباید بمونیم و همیشه سرگرم باشیم

خدا اینو بهانه کرده ک نجاتت بده و چشمای کور شده از عشق طرف رو باز کنه شاکرش باش

یعنی خدا جواب کاراشو میده؟؟ خیلی دلمو شکسته خیلی حق من این نبود

منم دقیقا توی شرایط توام ولی باید به خودمون زمان بدیم تا هضم بشه به مرور ولی تنها نباید بمونیم و همی ...

من همون اواخر انقد اذیتم کرده بود ازش زده شده بودم حس میکردم مثل قبل دوسش ندارم ولی دلم نمیومد کات کنم

خیلی حرفای بدی بهم گفت منی که تو عمرم با هیچ پسری نبودم چشم باز کردم اینو دیدم به من میگه خراب

من همون اواخر انقد اذیتم کرده بود ازش زده شده بودم حس میکردم مثل قبل دوسش ندارم ولی دلم نمیومد کات ک ...

لعنت به اینجور پسرایی منم وقتی باهاش بودم زجرم میداد روانی بود و بعدشم دعوامون شد گفت ایران رو سیر کردی و خانوادت نتونستن جمعت کنو کلی فحش و توهین به خودم و خانوادم درحالی که منم مثل شما اولین رابطه‌م بود...

اینجور آدما در هر صورت کارما پس میدن البته نوع رفتار و فکرشون به اندازه کافی بدبختشون کرده😉