2777
2789

برای مهمون هایی که میان

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دور از جونت مگه مریضی بدی داری تو پذیرایی بخوابی رو تخت قشنگ نیس

اطرافیانم همه اتاق خودشون میخوابیدن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

تو اتاق خودت 

ولی ما رسم داریم تا دو هفته پیش کسی که زایمان کرده نمی ریم اولش فقط زنگ می‌زنیم بعد دو هفته میریم مگه اینکه خواهرم یا خواهر شوهر باشه به قصد کمک کردن برم زودتر میرم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
زاهو باید محیط ارام باشه،پذیرایی بنظرم آروم نیسمن اتاق خواب خودم آرامش داشتم و دارم

خواهر شوهرم میگف حداقل ده روز اول تو پذیرایی باش

آنچه دلم خواست نه آن میشود آنچه خدا خواست همان میشود☺
من زایمانم طبیعی یود نمیخوابیدم رو مبل میشستم

دختر خاله ی من از فردای زایمان پاشد تمام کاراشو میکرد

برگای همه ی ماها ریختا بود اصن انگار نه انگار سزارین بود

خیلی ام زبل و فرز بود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!