2777
2789
عنوان

دانشگاه دولتی

71 بازدید | 14 پست

خانومیای خوشگل من امسال دانشجو میشم به امید خدا، اما استرسی که برای استایل و لباس دارم از استرسم برای کنکور بیشتره. =)))

میشه یکوچولو راهنمایی کنید که در چه حد باید پوشیده باشه و قد مانتو اینا چه شکلی باشه؟مثلا مانتو تا روی رون رو گیر میدن؟دانشگاه دولتیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال باید هر روز تیپ عوض کنیم؟😂نمیشه با یک یا دو دست لباس پیش بریم؟

اجی یکی دوتا لباس که گیر ندن بخر همونو ده جور استایل میشه کرد، مشکل من اینه که نمی تونم بلند بپوشم مثلا تا رو زانو =((

جدی؟ مثلا پوشش در چه حد باید باشه که گیر ندن؟

ببین ازاد به رنگ‌هم حتی گیر میده دیگه بگذریم به مانتوی تا زانو و ...

ولی دولتی اینطور نیست(البته من دولتی و ازاد شهر خودمون که شهر بزرگی هم هست میگم)

هفته های اول با رنگهایی که روشن نیستند برو و مانتوی تا زانو، دیگه دستت میاد دانشگاهت چه طوره.

میدونم دانشگاه ازاد اسم را وارد سیستم میکنند ولی دولتی را تا حالا ندیدم واقعیتش، شاید هم باشه ولی من دیدم با تذکر رد میکنند.

اسمت کلا نوشته نشه یا نره توی سبستم که خیلی بهتره

اجی یکی دوتا لباس که گیر ندن بخر همونو ده جور استایل میشه کرد، مشکل من اینه که نمی تونم بلند بپوشم م ...

منم همین مشکل دارم همه لباسام تیشرت اصلا لباس خوب برای دانشگاه ندارم

باید برم بگیرم فکر کنم هزینه هاشم زیاد شه

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

ببین ازاد به رنگ‌هم حتی گیر میده دیگه بگذریم به مانتوی تا زانو و ...ولی دولتی اینطور نیست(البته من د ...

مرسی عسلم🤍 از اونجایی که لباس بلند ندارم و اکثرا لباسای بلند زشتن، کت‌ و ترنچ کت زمستونی رو که فکر نکنم گیر بدن، از اونا میپوشم روز اول

منم همین مشکل دارم همه لباسام تیشرت اصلا لباس خوب برای دانشگاه ندارمباید برم بگیرم فکر کنم هزینه هاش ...

دقیقا

ولی خب من همیشه تو خیابون دانشجو میدیدم که شومیز عادی و کوتاه پوشیدن با جین، پس اینا از کجا میان اگه دانشگاه انقدر گیر میده؟

دقیقاولی خب من همیشه تو خیابون دانشجو میدیدم که شومیز عادی و کوتاه پوشیدن با جین، پس اینا از کجا میا ...

دقیقا تازه مقنه هم سر نمیکنن نمیدونم چرا به ما میگن اینطوریه😑😂

ممنون میشم اگه حسود و عقده ای و فاقد سواد و اطلاعات هستی پیامم ریپ نکنی با تشکرررررر

شما چه شهری باید برین دانشگاه؟

فعلا مشخص نیست شهر های غرب و جنوب کشور و اصفهان زدم