2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاثیر داره ؟ من قند مصنوعی رو حذف کردم ولی خرما و کشمش و هر چی که شیرینی طبیعی داره خیلی میخورم

کلا هر قندی هست یه ماه حذف کن تاثیرشو میبینی کنارشم نیم ساعت ورزش 

برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
تاثیر داره ؟ من قند مصنوعی رو حذف کردم ولی خرما و کشمش و هر چی که شیرینی طبیعی داره خیلی میخورم

خب عزیزِ من اونام قند دارن دیگه 

زیادش مشخصه که چاق کنندس

قند لازمه ولی زیادش چه طبیعی چه مصنوعی چاق کنندس

اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونه‌ی بزرگه که هیچ‌وقت آروم نمی‌شینه ..بعضی وقت‌ ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمین‌های جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت‌ ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موج‌ها روی سنگ‌ها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگی‌هامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر می‌کنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصه‌ی زندگی‌مون رو با زیباترین رنگ‌ها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونه‌ی بزرگ، معنا می‌دیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻

کلا هر قندی هست یه ماه حذف کن تاثیرشو میبینی کنارشم نیم ساعت ورزش

حالم بد میشه اگه چیز شیرین نخورم با اینکه اضافه وزن دارم فشارم سریع می افته 

لایککککککککک نکننننننننن  🙃