2777
2789

دلیل قهرم تو تاپیک قبلیام هست چون طولانیه اینجا باز نگفتم لطفا بخونید

پنج روزه قهرم باهاش حرف نزدم اما پیام اینا دادیم اونم سرد

مقصر اونه بعد خودشو میگیره ن حرف میزنه ن حتی منت کشی کرده انگار من مقصرم خستم کرده کاراش رفتاراش رو مخمه قصد داشتم باهاش اشتی کنم ولی بااین رفتاراش پشیمون شدم یجوری از زندگی ناامید شدم ک اگه حامله نبودم بلایی سر خودم میوردم انقد تپش قلب دارم خوابم نمیگیره

خودش میدونه دیگه

میره دمپاییو میاره

میده دستم میکه بفرما گلم

منم محکم میکوبونم تو صورتش

بعدم آشتی میکنیم 

چ من مقصر باشم چ اون تا دمواییو نزنم ، اشتی بی اشتی

من سینگلم خاستم جو بدم.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم شوهر من نمیزاره اصلا قهره به ۲۴ ساعت برسه خودش همیشه یه جور جمع و جورش میکنه و از دل من درمیاره از قهر تنفر داره منم انقدددددددر دوست دارم طولانی یه بار قهر کنم 🫠 ولی انگار فوبیای قهر داره یه جورایی منم واقعا اذیتش نمیکنم طولانی بشه 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
والا چی بگم شوهر من نمیزاره اصلا قهره به ۲۴ ساعت برسه خودش همیشه یه جور جمع و جورش میکنه و از دل من ...

مال منم اول اینجور بود الان نه حاملم سودی براش ندارم براش مهم نیست دارم براش