2777
2789
عنوان

دوماهه اقدام میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 26 پست
ی دونه دختر داریم و من چهار ماهه ای یو دیمو برداشتم دو سال پیشم ی سقط سه ماهه داشتم مشکل از اونا ک ن ...

عزیزم این چیزایی که گفتی رو متاسفانه اطلاعی ازشون ندارم. اما میگن در بیشتر موارد، مشکل از آقاست. از 9 ماه قبل از اقدام، اصلا نباید مشروب بخوره، سیگار و قلیون نباید بکشه، از 9 ماه قبل شروع کنه به ورزش مداوم و پیاده روی، چربی نداشته باشه، کلسترول بالا نداشته باشه ووو

که بچه سالمی ایجاد بشه

حتی بیشتر سقط ها بخاطر اسپرم ضعیف هست چون این چیزایی که گفتم رو آقایون 9 ماه قبل از اقدام، رعایت نمیکنن. بعد میندازن گردن زن بدبخت. دکترها هم به آدم نمیگن این چیزا رو. 

خب داستان عوض شد علت سقط چیه ؟ ضعف اسپرم رو بررسی کردید یا نه؟

نمیدونستم باردارم اخه سه ماه بارداری پریود میشدم شکمم بالا اومده بود رفتم دکتر گفت حامله ای  گفتم پریود میشدم ک گفت بعضی ها اینطوری ان منم دخترم کوچیک بود انداختمش دکتر قرص گذاشت ب صد بدبختی افتاد الان میترسم از اون باشه

ن نرفتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چیزایی که گفتی رو متاسفانه اطلاعی ازشون ندارم. اما میگن در بیشتر موارد، مشکل از آقاست. از ...

دقیقا بخدا حرف دلمو گفتید خیلی اعصابم خورده 😭جوونم هیچ مشکلی ندارم  ولی دوماهه پریود میشم شوهرم ناراحت میشه خب لنتی شاید مشکل از تو باشه اون وقت چی هی خدا😭😭

منظورم این بود ان شاءالله ماه های بعد باردار میشیپریودیت بهم نریخته؟

فهمیدم گلم

نگاه من28تیر پری شدم بعدش 25مرداد بعدش 24 شهریور

یکی 28یکی33یکی 31/32 روزه یبلا اصلا هواسم نبود پریودیم چند روزه هست ولی این سه تا دقیق یادمه

دقیقا بخدا حرف دلمو گفتید خیلی اعصابم خورده 😭جوونم هیچ مشکلی ندارم ولی دوماهه پریود میشم شوهرم نار ...

عزیزم این که اعصاب خردی نداره فداتشم. با دکترت صحبت کن راهنماییت کنه و بعد آقا رو ببر دکتر مخصوص خودش و آزمایش های مخصوص رو بده. سیگار اینارم باید حذف کنه. ورزش هم بکنه. غذای سالم بخوره. 

عزیزم این که اعصاب خردی نداره فداتشم. با دکترت صحبت کن راهنماییت کنه و بعد آقا رو ببر دکتر مخصوص خود ...

سیگار میکشه تغذیه ورزشش همچی خوبه ولی سیگار روزی یکی دو نخ میکشه 

والا چرا خودمو ناراحت کنم هم سنم کمه ام ی دختر ناز دارم بدرک ک نشه لابد قسمتم نیس

سیگار میکشه تغذیه ورزشش همچی خوبه ولی سیگار روزی یکی دو نخ میکشه والا چرا خودمو ناراحت کنم هم سنم کم ...

آره والا ریلکس باش گلم

خدا بالای سرته همه چی دست اونه. 

اما خب از لحاظ پزشکی، مرد و زن هردو مهم هستن در مرحله اقدام. انگشت اتهام فقط به سوی زن نباید با‌شه.باید به مردها مون آگاهی بدیم که بدن اون هم مهمه در این فرایند.