2777
2789

نمی‌دونم چطوری از شیر بگیرم خیلی وابسته است.توروخدا هر کس می‌دونه کمک کنه.

تلخک یا چسب ؟بچه اذیت نمیشه؟

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....

فلفل تند شیشه ای😅

جواب میده 

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ‌ بزنید  یا رژ بگید زخم شده نمیشه دیگه 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اونقدر ناامید شد و گریه کرد دلم کباب شد منم گریه کردم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

من مریض شده بودم، با حال بد رفتم بیمارستان. دخترمم‌ همراهم بود. وقتی برگشتم خونه، چسب زدم و گفتم چون حالم بده، دکتر اینو زده و دیگه می‌می ندارم. باورنکردنی بود، ولی ولم کرد.

دو ماه هر کاری میکردم نمیتونستم تموم کنم ماجرا رو. با چسب نواری حل شد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

گلم من دخترم بشدت وابسته بود(شیرم کم بود، طفلک ۲۴ساعته آویزون من بود و درحال مکیدن)همش فکر میکردم خیلی سخته از شیر گرفتنش...۲بار صبرزرد زدم دیگه نخورد

والسلام

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻