2777
2789
عنوان

از وقتی خرید کردم😭😭😭😭

230 بازدید | 16 پست

از کانال روبیکا دیگه اون آدم سابق نشدم .. 

اعتمادم سلب شده به دنیای اطرافم و مجازی و آسیب دیدم

سفارشمو تحویلم ندادن نامردا کلاهبرداری بود😓

جالبه کانالشون هنوز کار میکنه زنگ زدم پشتیبانی روبیکا گفتم حداقل جمعشون کنید مردم بیچاره خرید نکنن گفتن باید از طریق پلیس فتا اقدام کنید اونا به ما بگن ببندیم و ..

پولی به اون صورت نبود ۲ میلیون خرید کردم اما خب حلال نمیکنم 

شمام حواستونو جمع کنید لطفا که عین من نشید

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

پلیس فتا شکایت کن. هزینه ای نداره

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

اسم کانالشونو یادم رفت بگم 

سنجاق صورتی💓

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بد 

چی خریدی؟ 

من همیشه از ترب خرید میکنم معتبره

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

پلیس فتا شکایت کن. هزینه ای نداره

بحث هزینش نیست نمیتونم سختمه برم شکایت 

همسرمم اجازه نمیده

از دیجی کالا و ترب و باسلام بخر 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁
فکر کنم مجازی هم بشه فتا ثبت شکایت کرددقیق نمی دونم یه سرچ کن ببین چه جوریه

باشه عزیزم سرچ میکنم ممنون

من یبار از قشم خرید کردم کلاهبرداری بود رفتم دفتر قضایی عریضه نویسی همین ک شکایت بنویسی براش پیامک‌میره خودش میوفته دنبالت ک راضیت کنه هزینه ای هم برات نداره 

کتاب معجزه شکرگذاری اثر راندابرن 

وای چ بد چی خریدی؟ من همیشه از ترب خرید میکنم معتبره

لوازم تحریر و ..

منم ترب و دیجی کالا خرید میکنم اصلا این مشکلاتو نداره

لوازم تحریر و ..منم ترب و دیجی کالا خرید میکنم اصلا این مشکلاتو نداره

خدا لعنتشون کنه ایشالله 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

بحث هزینش نیست نمیتونم سختمه برم شکایت همسرمم اجازه نمیده

تماس بگیرید.واطلاع بدین

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

من یبار از قشم خرید کردم کلاهبرداری بود رفتم دفتر قضایی عریضه نویسی همین ک شکایت بنویسی براش پیامک‌م ...

خیلی دوست دارم برم 

گفتن پلیس فتا باید بری تو خ شریعتی

باید همت کنم و برم 

زورم میاد به ریشم خندیدن

پولو زدم دختره گفت خدا به مالتون برکت بده😳

چه مذهبی هم بود😳😳

خدا لعنتشون کنه ایشالله

الهی آمین عزیزم