2777
2789
عنوان

وقتی میرم خرید میکنم برا شوهرم دلم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 24 پست
من میچرخم جاها که قیمت عمده یا پایین تر میدن پیدا کنم.حداقل یک کم کمکی باشه

منم ی هزاری الکی خرج نمیکنم ولی نمیتونم بد زندگی کنم بد بخوریم لااقل تو خوردن کم نمیتونم بذارم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ی هزاری الکی خرج نمیکنم ولی نمیتونم بد زندگی کنم بد بخوریم لااقل تو خوردن کم نمیتونم بذارم

مثلا چند جا نبات قیمت کردم ۱۲۰ ی بنکدار بهم معرفی کردن ۹۰ میداد 

یا کوروش گوشت گرم گوسفندی میاره صورتی و خوب۷۵۰

منظورم اینطوریاس

مثلا چند جا نبات قیمت کردم ۱۲۰ ی بنکدار بهم معرفی کردن ۹۰ میداد یا کوروش گوشت گرم گوسفندی میاره صورت ...

اره درسته منم از فروشگاهای بزرگ بیشتر خرید میکنم تخفیف کمی هم دارن گاهی 

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

خرج خونه رو که خودش برعهده داره

برای چیزای دیگه هم عذاب وجدان نمیگیرم

چون باعث گرونی و تورم من نیستم همین رو هم به خودم زهر نمیتونم بکنم

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

یه چیز بگم دور از جون شما البته 

من مامان بزرگم زمان قدیم جمع میکرد نه می‌خورد نه می‌پوشید جمع میکرد مثل شما دلش برا شوهرش میسوخت چقدر زمین خریدن مایه دار شدن شوهرش هم خوش اخلاق نبود  زد مریض شد فوت کرد 

رفت زن دوم گرفت الان همه زمینارو زن دومه فروختن خرج کردن موند یه خونه اونم تا مرگش بابا بزرگم قطعا میفروشه 

هیچکس قدرشو ندونست اونهمه تلاش فرش می‌یافت می‌فروخت 

نمیگم قدر شناس نباش ولی کم توقع هم نباش 

مردا قدر زن خرج کن بیشتر میدونن بیشتر هم تلاش میکنن