2777
2789
عنوان

دختره تو اینستا نوت گذاشته بود کی جرات داره که 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 18 پست
کی بود دختره ؟؟

یکی از فالوینگام هست

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب شمارشون به چ دردش میخوره؟

خب گلم دو تا احتمال وجود داره

اول اینکه رو یک یا چند نفر کراش داره و میخاد ببینه نظر اونا چیه و ایا بهش شماره میدن یا نه، شاید تست علاقمندی اونا

دوم اینکه میخاد یه کیس پیدا کنه و اینجوری پس از گرفتن شماره ها بررسی میکنه کدوم بهتره بعدم یا علی گفتیم و عشق اغاز شد 😂

البته من ازش پرسیدم منکر هدف شد گفت چالش بوده 😁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گلم دو تا احتمال وجود دارهاول اینکه رو یک یا چند نفر کراش داره و میخاد ببینه نظر اونا چیه و ایا ب ...

آخه این احتمالم هست اکثر پسرا این چالش هارو انجام نمیدن مگه اینکه خیلی هول باشن....

بعدشم اصلا شماره کراشش گیرش بیاد من شماره کراشم و داشتم هیچ کاری نمیتونستم بکنم اشنام بودیم تازه تا خود طرف نخواد هیچی به درد نمیخوره 

حتی چندبار زنگ زدم بهش حرفم زدم باهاش ولی هیچی 

(:A__•~•__M:)
آخه این احتمالم هست اکثر پسرا این چالش هارو انجام نمیدن مگه اینکه خیلی هول باشن....بعدشم اصلا شماره ...

خب ببین این فرق داره. وقتی یکی میاد تو جواب چالش شماره میده ینی خودشم میخاد وگرن نمیداد. اره خب ممکنه پسر هول هم بیاد این وسط شماره بده