2777
2789
عنوان

میگفتن مردا از همه چی برداشت اونطوری دارن👀

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار انحراف نداشتم ازش😐هنوزم نمیدونم پسر بدی بوده یا نه؟

عزیزم ۱۰۰درصد پسرایی که با قصد ازدواج جلو اومدن توی ذهنشون رابطه ختم میشه، طبیعی هم هست، دلیلی بر بی ادبی نیست، اگه این حرف رو به یه همکار یا همکلاسی می‌زدی باید توقع داشتی که بگه برای جبران مثلا فلان کتاب رو برام بخر، ولی وقتی دو نفر قصد ازدواج دارند جبران ها فرق می‌کنه از نظر مرد😅😁

همسر منم دقیقا همین بود تازه بچه مثبت هم بود

عزیزم ۱۰۰درصد پسرایی که با قصد ازدواج جلو اومدن توی ذهنشون رابطه ختم میشه، طبیعی هم هست، دلیلی بر بی ...

😅😅آره ولی پیش فرض خانما این نیست😆آقایون موجودات جالبی هستن بار اولم بود به یه آقا اینو میگفتم جوابش هم منو متعجب کرد چون نمیدونستم جریان چیه

😅😅آره ولی پیش فرض خانما این نیست😆آقایون موجودات جالبی هستن بار اولم بود به یه آقا اینو میگفتم جوا ...

آره ما خانما توقع نداریم، ولی دلیل بقای بشر و شکل گرفتن ازدواج همینه ، نیاز مرد و ناز زن🥰

من فکر می کردم دخترا دنبال عشق و محبتن. یعنی روانشناسا هم اینطور میگن.

همه آدما محبت میخوان گلم منتها اولويت ها فرق داره

زبان عشق آقایون و خانما متفاوته وگرنه اولويت همه عشقه اولويت خانما معمولا عشق به صورت حمایت هست و زبان عشق براشون بیشتر کلامی و حمایتی هست و اولویتشون این حالت از عشقه