2777
2789
عنوان

اگه پنج شش میلیارد پول پس انداز داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 39 پست
عقل من میگه که شمال بخر خونه مردم نرو

خونه مردم البته خونه مادرشوهرمه😂 میگه من خونه دارم چرا میخواین خونه بخرین. ولی هرکی خونه خودش راحت تره خب

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
خیلی متشکرم از راهنماییتون❤لطف کردینببخشید شما تخصص هم خوندین ؟ اخه شنیدم تو رشته داروسازی خیلی کم م ...

نه خدا نکنه😅 تخصص فقط اتلاف وقت و عمره. تو ایران نمیشه باهاش به درآمد خاصی برسی. بنابراین ۵ سال از عمرت هدر میره الکی. با عمومی میشه به درآمد و جایگاه خوبی رسید. من ۵/۵ ساله تموم کردم درسمو. کلا راضی ام از همه چیز این رشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خدا نکنه😅 تخصص فقط اتلاف وقت و عمره. تو ایران نمیشه باهاش به درآمد خاصی برسی. بنابراین ۵ سال از ...

خیلیم عالی

خیلی خوشحال شدم از آشنایی باهاتون 

خیلی باشخصیت هستین

امیدوارم منم این رشته رو قبول بشم

خیلیم عالیخیلی خوشحال شدم از آشنایی باهاتون خیلی باشخصیت هستینامیدوارم منم این رشته رو قبول بشم

نظر لطفته عزیزم. منم خوشحال شدم باهات آشنا شدم.

حتما درستو خوب بخون و ناامید نشو چون آینده خیلی روشنی در انتظارته.

بازم سوالی داشتی در خدمتم.

راستش ما یه اپارتمان تو یه جای خیلی خوب تو شمال خریدیم ولی دیدم خیلی صرف نداره اولا که ما خیلی مسافر ...

یعنی خونه شمالو فروختین؟

سلام عزیزم ببخشید یه جا کامنت گذاشته بودید که پسرتون ۱۶ ماهشه از در و دیوار و مبل راه میره ولی تنهایی نمیتونه بره خواستم بپرسم بلاخره پسرتون کی راه رفت و چ کار کردید راه رفت

سلام عزیزم ببخشید یه جا کامنت گذاشته بودید که پسرتون ۱۶ ماهشه از در و دیوار و مبل راه میره ولی تنهای ...

عزیزم😢 یادش بخیر. الان پسرم کلاس سومه.

۱۸ ماهگی راه افتاد بالاخره. اون زمان ارتوپد بردم معاینه شد و دکتر گفت هیچ مشکلی نداره. بعضی بچه ها ممکنه ۲ سالگی هم راه بیفتن. من بهش ویتامین دی و امگا ۳ دادم و دیگه کم کم خودش مستقل راه رفت

عزیزم😢 یادش بخیر. الان پسرم کلاس سومه.۱۸ ماهگی راه افتاد بالاخره. اون زمان ارتوپد بردم معاینه شد و ...

ممنونم از اینکه جواب دادین خیالم راحت شد . با نظر دکتر امگا بدم پس