2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم تجربی

رشتم باهات متفاوت بوده ولی طبق تجربه ای که از اطرافیان داشتم رشتتون به پشتکار بالایی نیاز داره حتی اگه پایت ضعیفه فراموش نکن که ۱ سال فرصت داری و اگه تلاش کنی میتونی موفق شی ساعت مطالعه خوبی داشته باشه روزایی که میری مدرسه ۶ یا ۷ ساعت رو بخون روزای تعطیل ۹ به بالا هیچ درسی رو فعلا حذف نکن سعی کن داخل هر درسی یه مبحث رو بدونی فقط ماه های اخر برو سراغ حذفیات و روی نقاط مثبتت تمرکز کن ازمون ازمایشی حتما بده و هر بار فکر کن که داری کنکور میدی امتحانات نهایی رو خیلیی جدی بگیر تست های مهم رو چند بار کار کن چون تستا یه بار مصرف نیستن

این اطلاعات من بود امیدوارم موفق باشین

اسی منم دوازدهم تجربیم

امسال مدرسه میری؟

چقد پیش رفتی؟

دهم یازدهم تست کار میکردی؟

وای من استرس دارم خیلی عقبممم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

اسی منم دوازدهم تجربیمامسال مدرسه میری؟چقد پیش رفتی؟دهم یازدهم تست کار میکردی؟وای من استرس دارم خیلی ...

اره میرم احتمالا تا عید

فعلا هیچیییی صفرر مطلق

منم خیلی عقبم

اره میرم احتمالا تا عیدفعلا هیچیییی صفرر مطلقمنم خیلی عقبم

اگه بتونی روزایی که دبیر خوبی ندارین مدرسه نری خیلی خوب میشه مدیرتونم هرچی گفت توجه نکن هیچ کاری نمیتونه بکنه

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!