2777
2789
عنوان

بیایین حالمو خوب کنین

124 بازدید | 20 پست

ب بدشانسی اعتقاد داری هرچی بده توراه منه میگن نباید ناشکری کرد ولی من امشب از ته دلم ناشکری کردم بابت همه چیر همه اسیبایی ک بهم رسید بابت ازدواجم بابت خانوادش خانوادم قلبم خیلی شکسته روزای خوب ما کین همش گره همش مشکل کاش انقد قدرت داشتیم ما آدما ک هر وقت میخایم این دنیارو ترک کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمی ولی باورت میشه همه جامه مشکل دارن فقط قشر کمی مرفه و راحتن

اره میدونم همه غمگینیم و مسببش پسرایی هستن ک توسط خانواده درست تربیت نشدن و اسیباشون باعث شده ب مردن فک کنیم

اره میدونم همه غمگینیم و مسببش پسرایی هستن ک توسط خانواده درست تربیت نشدن و اسیباشون باعث شده ب مردن ...

احسنت .

بعد همین خانواده ها انتظار دارن بهتررررین باشی براشون 

صبر ایوب داشته باشی براشون 

فراموش کار بدی هاشون باشی

لطفا لایک نکنید .

🥲میفهمم

امشب پنیک شدم تو خواب قبلشم سرم وصل کردن بهم حالم خیلی بده حس میکنم صبح فردا رو نمیبینم و ای کاش که همینطور باشه

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

تموم میشن این دردا تاوقتی تو این زندگی هستم من تموم نمیشه توان جدایی ندارم

والا نمیدونم چی بگم اصلا اینقدر حالم بده میگم زودتر تموم شه ، امیدوارم مشکلت حل شه خیلی بده آدم مشکل تو زندگیش داشته باشه میریزه بهم کلا 

امشب پنیک شدم تو خواب قبلشم سرم وصل کردن بهم حالم خیلی بده حس میکنم صبح فردا رو نمیبینم و ای کاش که ...

عزیزم ب سلامتیت آسیب نزن قابل جبران نیست طی کردم اینارو صبور تر شدم اما انگار ی نفر تو وجودم بی صدا اشک میریزه و اشک میریزه..