2777
2789
عنوان

امروز عشق سابقمو دیدم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 33 پست
ولش کن بنظرم بیشتر از همین امشب ذهنتو درگیرش نکنفقط یه خاطرس

من اصلا درگیرش نیست اصلا تا الان بهش فکرم نکرده بودم چون به وقتش خیلی جنگیدم براش فقط برام جالب بود با اینکه ماسک زده بودم با شکم گنده که باردارم بازم شناخت

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت با هم بودین ؟ عاشقانه بود ؟

سه سال. میشه گفت عاشقانه ولی با بلاتکلیفی من و گذاشت رفت دیگه از چشمم افتاد 

به روم نمیارم اما یه گوشه از قلبم برای تموم چیزهایی که حقم نبود ولی تجربه‌شون کردم درد میکنه... 💔🙃

من اصلا درگیرش نیست اصلا تا الان بهش فکرم نکرده بودم چون به وقتش خیلی جنگیدم براش فقط برام جالب بود ...

راس میگه ادما از چشم شناخته میشن منم شده با ماسک

ادمایی ک فقط تو بچگی دیده بودنم بشناسنم

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
چند سال با هم بودین مگه؟ و چرا جدا شدین

سه سال بخدا نمیدونم میگفت هیچ کس تو نمیشه ولی نمیشه باهم باشیم کلی بهانه اورد رفت

عزیزم یه چیزایی میگیدامگه آلزایمر گرفته که یادش نباشهبه نظر من وقتی متاهلی حتی تاپیک زدن چنین موضوعی ...

گفتم که برام مهم نیست فقط این برام جالب بود چطور منو شناخت وگرنه شوهرمو بچه هامو با دنیا عوض نمیکنم

اسی واقعن 2 روز مونده به زایمانت ؟؟

ظاهرن بله ولی هنوز هیچ خبری از در و اینا ندارم😁

راس میگه ادما از چشم شناخته میشن منم شده با ماسکادمایی ک فقط تو بچگی دیده بودنم بشناسنم

منم این برام جالب بود

ظاهرن بله ولی هنوز هیچ خبری از در و اینا ندارم😁

به سلامتی عزیزم

اگه یادت موند میشه دعام کنی موقع زایمان یا شیر دادن

اسمم عاطفه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
به سلامتی عزیزماگه یادت موند میشه دعام کنی موقع زایمان یا شیر دادناسمم عاطفه

حتما عزیزم انشالله به هرچی تو دلته برسی