2777
2789
عنوان

شوهز مامانی

180 بازدید | 19 پست

دیونه شدم بچه ها

۸ماهه عروسی کردیم گفتم شاید بعد عروسی بهتر شه نشد ک نشد بدتر شد

خیلی مامانش دوس داره چیکار کنم من اولویتش بشم و یک اخلاق دیگ هم داره اینکه هرچی بیشتز پدرمادرش بیینه بیشتز بهشون وابسته میشه و حرفشون گوش میده وقتی کمتر میره خونشون بهتره چیکارکنم کم بره اونجا اونم تنها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر میکنی اینجوریه فکرت خرابه اولویتش،تویی نترس اگر گیر بدی نقطه ضعف دادی بهش لج میکنه ولش کن خودش خسته میشه 

فقط یک بار بگو عزیزم میشه منم بیام باهم بریم خونه مامانت حوصلم سررفته تنها میری من تنها میشم لوس کن خودتو جوابه

من همونم که تو تاپیک بغلی ازش حرف میزنن😆

میتونم ک بهترش کنم

بنظرم مقاومت نکن

همراهش برو و خودتو مشتاق نشون بده که فکر نکنه نمیخوای رفتوآمد داشته باشه

از اون طرف دنبال برنامه‌های جذاب برای آخر هفته‌ها باش که کمتر وقت کنه بره

اگر بفهمه این حستو میفته رو لجبازی و ناراحتی

اره دوست ندارم تنها بره پرش میکنن

نه منظورم پر کردن نبود.

ببین هم خانواده همسرت و هم خودش باید متوجه شن الان دیگه شما دو نفر با همید. از هم جدا نیستید‌‌. همراه همید. کنار همید.

باید کنارش باشی. همدمش باشی تا بفهمه کم کم نفر اول زندگیش باید تو باشی.

وقتی ببینه تو تنهاش میزاری خب اونم میگه مامانم

وای وقتی ببینه تو همه جا پایشی میگه زنم

۱۰ دقیقع پیاده میشه رفهی خواهر میگی جذب خونه میشه ؟؟

آره گلم باور کن، ببین عادتش بده به باهم فیلم دیدن، یا عصرها دوتایی پیاده روی رفتن، بازارگردی، پارک رفتن، تو خونه دسرهای خوشمزه درست کن و عصرانه بچین، وقتش رو پر کن، تا جلد خونه ی خودت بشه