2777
2789
عنوان

دیلیش چیه اینقدر زود استرس میگیرم

166 بازدید | 14 پست

من سر یچیز کوچیک که شاید برای دیگران اصلا اهمیت نداشته باشه اظطراب میگیرم! 

اصلا یچیزای چرتی که نمیتونم بگم

شاید زیاد هم درباره اونموقع فکر نکنم ولی استرسش همینطور هست تا وقتی یه دلیل منطقی ببینم و باور کنم تا استرسم بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که گوشی زنگ میزنه ایفون زنگ میخوره استرس میگیرم 

مثلا کسی پست گوشیه داره صحبت میکنه همش استرس دارم میخواد یه چیز بد بگه😐😐

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
من که گوشی زنگ میزنه ایفون زنگ میخوره استرس میگیرم مثلا کسی پست گوشیه داره صحبت میکنه همش استرس دارم ...

وای..

ن من یه فکرای عجیب به ذهنم میاد و استرسم میگیره

و شاید کمتر کسی جوابشونو بدونا یا هیچکی ندونه

وای..ن من یه فکرای عجیب به ذهنم میاد و استرسم میگیرهو شاید کمتر کسی جوابشونو بدونا یا هیچکی ندونه

خیلی بده 

بخاطر اینکه تا شب به گوشیم دست نزنم ،از صبح گذاشتمش تو کمد و الان خودم کجام؟ تو کمد  
چرا

ماهیت اصلی استرس زمانی که ذهن تصور میکنه توانایی مقابله با عامل تنش زا رو نداره..یعنی احساس ضعف درونی باعث ایجاد استرس میشه...درسته که دفاع شخصی ارتباطی به موقعیت های تنش زا نداره اما وقتی شروع میکنی در درون احساس قدرت میکنی و کمتر دچار استرس میشی

الهی🥲

بله منم استرسی هستم دلیلش مشکلاتی هس ک تو زندگیم داشتم دلیلش آدمایی بود ک تا حرف میزدم میپردن بهم جرم میدادن آدمای دورم ک بلد بودن چطوری یه نفرو ساکت کنن جرش بدن منو اینجوری استرسی کردن چون آدمی هستم جواب نمیتونم بدم اگر یکی پرید بهم نمیتونم ار خودم دفاع کنم

من که گوشی زنگ میزنه ایفون زنگ میخوره استرس میگیرم مثلا کسی پست گوشیه داره صحبت میکنه همش استرس دارم ...

دقیقاااا منم همینطوری ام 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...