2777
2789

من هیچ وقت اعتماد ب نفس نداشتم همش قبلا یکم سینم افتاده بود خودم رو میخوردم 

روی بارداریم وزن زیاد اضافه کردم (چیزی ب اسم شلی بدن نمیدونستم)

بعد یهو مریض شدم نمیتونم غذا بخورم توی ۲ ماه وزنم کشید پایین 

الان بازوهام شکمم داخل رانم پشت زانو ب شدت ترک خورده و شل شده 

دونم حالت طبقه طبقه شده 

فعلا پول ندارم دارم توی خونه ورزش میکنم 

واقعا امیدی ب خوب شدنش ندارم 

خوش بحال کسایی ک ژنتیکی خوبی دارن

من ك بازوهامو نتونستم با ورزش درست كنم بنظرم فقط عمل جوابشونه

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ورزش کن حل میشه ایشالا

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چند وقته از زایمانت میگذره؟؟

ببین اگه سردی بدنت بالا باشه هیچوقت تغییر نمیکنی

باید همزمان مزاجت گرم باشه تا عضله بسازی

اونوقت تا حد زیادی خوب میشی

ترک پوستی منم زیاد دارم اینا هیچوقت نمیرن. اما با روغن مالی محو میشن چون حالت ابرسانی داره از چروکی در میان کمتر پیدان

الهی به امید خودت...  

یوگا و بدنسازی بری اوکی میشی

دوستم توی بارداری ۲۵ کیلو وزن اضافه کرد

ولی بعد از زایمان یوگا و بدنسازی رفت ، هیکلش ۹۰ درصد برگشت به قبل

توی خونه بدن سفت نمیشه

برای ترک بدنت هم موقع بارداری باید کرم میزدی، الان دیگه درمان نداره جز لیزر کردن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
عزیزم چند وقته از زایمانت میگذره؟؟ببین اگه سردی بدنت بالا باشه هیچوقت تغییر نمیکنیباید همزمان مزاجت ...

ن من از اول بارداری روغن مالی کردم هیچ جواب نداد 

۱ نیم سال میگذره

مگ خیلی پوست اضافه داره

نميدونم من دور باز م ٣٠

و خيلي اذيتم انشالله سال ديگه عمل ميكنم راحت ميشم

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

ن من از اول بارداری روغن مالی کردم هیچ جواب نداد ۱ نیم سال میگذره

روغن مالی جواب نمیده. ولی اگه همیسه جای لوسیون بدن  بزنی از حالت چروکی در میان کمتر پیدان. اونا با هیچی نمیرن حتی با لیزر. اما اگه ابرسانی بشن ظاهرشون سفت میشه فقط توی نور مشخص میشن و خیلی محو میشن. من تجربه کردم

اما اگه ولش کنی باز برمیگردن چون از بین نمیرن

الهی به امید خودت...  

بعدم به خودت زمان بده. من سه سال طول کشید تا بعل زایمان عضلاتم برگرده. من لاغر بودم بعد زایمانمم سریع لاغر شوم و چون یهویی کم و زیاد شد همه عضله هام سوخت. سه سال طول کشید تا عضله هام برگردن

الهی به امید خودت...  

ژنتیک و نوع پوست خیلی شرطه

نوع بارداری و مقدار اضافه وزن مهمه

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
بعدم به خودت زمان بده. من سه سال طول کشید تا بعل زایمان عضلاتم برگرده. من لاغر بودم بعد زایمانمم سری ...

مدونی من ژنتیکی بدن نرمی داشتم ولی بعد زایمان فک کنم بخاطر ترک های شدید اینجوری چروک ب چشم میاد