2777
2789

مثلا اینستا نگاه میکنه یه  عروسه بده که تو روی پدر ومادرشوهرش وایمیسه وبهشون فهش میده وبی احترامی میکنه وشوهرش از راه میرسه ومیزنه توگوشش وپرتش میکنه بیرون ومیگه تو حق بی احترامی به پدرمادرمو نداری😐

نمیدونم این کلیپا چراتو اینستا اون میاد ومال من نیست

میترسم این سری کلیپا باعث بشه منو تو چشمش کلاا بد جلوه بده وتحت هرشرایطی من رو مقسر بدونه حتی اگه پدر ومادرش به من بی احترامی کنند

چیکارکنم!شما بودین چیکار می کردین!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا کن بابا برای خودت درد سر درست نکن 

مگه شوهرت بی عقله در این حد

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

این چیزا تو گوشیش میاد چونکنه رو این جور کلیپا وایمیسه و یا لایک میکنه/سیو… برای همین اکسپلورش از اینا میاره 

یه بار برو تو گوشیش و اینجور کلیپا رو هعی بزن علاقه ندارم 

تا از بین برن 

و یه مشت کلیپ فان و… بزن علاقه مندم 

ایستاش درست میشه

زندگی…

پدرمادرشم بهت بی احترامی کنن تو حق نداری سر روشون بلند کنی اوناهم جای پدرمادرتن

وااااا میگم این سری کلیپا تو اینستا میبینه که عروس بده وپدرمادر شوهرش مظلومن ویترسم تاثیر بد بزاره 

من این کارو نکردم

ولی تاثیر میزاره

مگر اینکه در این حد دهن بین بی عقل باشه واقعا

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم