2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می‌دونی شاید خیلی ها جبهه بگیرن اما اکثرش مربوط به این طرز فکر غربیه که روی نوجوونا تاثیر گذاشته دخت ...

چی یگم والا با پسره دوست شدم روز دوم به من میگه پاشو بیا خونه آخه عوضی تو توی خودت چی دیدی ک همچین حرفی زدی من چیکار کردم ک همچین فکری راجبم کردی اصن

نه فقط پسرا، بلکه دخترا هم همینطور شدن 

توی دانشگاه و خوابگاه یه چیزایی طرف میکنن که ادم مغزش سوت میکشه 

از بس تا هورمون شون ترشح شده رفتن این رابطه و اون رابطه از بقیه عقب نمونن بگن ما هم پاتنر داریم مثلاااا 

چی یگم والا با پسره دوست شدم روز دوم به من میگه پاشو بیا خونه آخه عوضی تو توی خودت چی دیدی ک همچین ح ...

نباید کاری بکنی وقتی دوست میشی فک میکنن از این دخترایی که .... نمی‌فهمن که خیلیا هم از دوستی دلشون یه پشتوانه میخواد 

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

من ۴ تا اکس داشتم هر ۴ تاش خیانت کردن😂😂😂 و همچنین اکسای رفیقام

بله ادمایی که روابط دوستی دارن فقط تا زمان ارضای هورمون هاشون با طرف هستن

هورمون شون ارضا شد ول میکنن میرن