2777
2789

ی آزمون شرکت کرده بود خیلی امید داشت قبول شه 

نپرسید چه آزمونی ، اونش مهم نیست مهم اینه میگه تو این مدتی ک با تو ازدواج کردم هیچ پیشرفتی نکردم 

منو دپرس میکنه با حرفاش 

کارمنده ..خب بمنچه خودش بیشتر تلاش میکرد 

در جواب چی بگم بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلن حالش. بده کاریش نداشته باش

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
فعلن حالش. بده کاریش نداشته باش

برا من قیافه گرفته . خب من چیکار کنم . اگ قبول میشد باید میرفتیم جای دیگه زندگی میکردیم من اینو قبول کرده بودم حالا ک نشده از چشم من میبینه ، حتی با خانوادمم بسته 

برا من قیافه گرفته . خب من چیکار کنم . اگ قبول میشد باید میرفتیم جای دیگه زندگی میکردیم من اینو قبول ...

نه عزیزم حالش بده ایشون تو سرش برنامه ها داشته حالا هم به هدفش نرسیده واسه همینه ناراحت

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
یه کم الان ناراحته به خاطر نتیجه، ولی در هر حال نتیجه ای که گرفته برمیگرده به تلاش خودش مگر اینکه وا ...

ن بابا من کاریش نداشتم میخوند ولی کلا چون من خیلی ناراحت نشدم فک میکنه باید ب من گیر بده

من اخلاقم اینه ب ضرر و نشدن ها خیلی ناراحت نمیشم و ب شدن ها و خیر ها هم خیلی ذوق نمیکنم میگم همش دست خداست

نه عزیزم حالش بده ایشون تو سرش برنامه ها داشته حالا هم به هدفش نرسیده واسه همینه ناراحت

اره کللللی برنامه چیده بود 

ب من و درس و پیشرفتم هم سرکوفت میزنه 

میگه دانشگاه آزاد خوندی و ... 

نمیفهمی قبول نشدن یعنی چی 

درصورتی ک من تلاشم و کردم سهمیه نداشتم

ن بابا من کاریش نداشتم میخوند ولی کلا چون من خیلی ناراحت نشدم فک میکنه باید ب من گیر بدهمن اخلاقم ای ...

خوب یه کم درکش کن، ولی اگه کش داد و همش تو رو مقصر دونست بگو بیشتر تلاش میکردی خب، واقعا به خودش بستگی داشته