2777
2789
عنوان

کسی هست با هم برا کنکور 98 بخونیم

2142 بازدید | 42 پست

نظام جدید میخوا م بخونم 

تجربی 98 با کتابای جدید و تغییر کرده 

کسی هست با هم بخونیم ؟

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام کتابارو از کجا تهیه میکنی ؟؟؟

از سایت توزیع و نشر کتاب های درسی 

تو نت بنویسی میاد 

تکی هم میدن کتابا رو

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عزیزم من مشاورم میگفت تا سه سال کنکور هست با همین کتابا دوستمم از سنجش پرسیده گفتن تا دوسال رو که ه ...

یعنی اگه کسی بخواد نمیتونه کنکور نظام جدید شرکت کنه حتما باید نظام قدیم شرکت کنه ؟؟؟

عزیزم من مشاورم میگفت تا سه سال کنکور هست با همین کتابا دوستمم از سنجش پرسیده گفتن تا دوسال رو که ه ...

با کتاب های جدید میخوا م بخونم 

شرایط نظام جدید بهتر میدوستم

من لیسانس گرفتم و کنکور ۹۷ هستم

اما آمادگیم کمه و میخوام ۹۸ هم بدم چون پزشکی دولتی میخوام

مشاورم یکی از مشاورای خوب اصفهانه

اما متاسفانه تنبلی کردم خودم یکم

تیکر کنکورمه😊باردار نیستم🌹
یعنی اگه کسی بخواد نمیتونه کنکور نظام جدید شرکت کنه حتما باید نظام قدیم شرکت کنه ؟؟؟

میتونه نظام جدیدم شرکت کنه

من لیسانس گرفتم و کنکور ۹۷ هستم اما آمادگیم کمه و میخوام ۹۸ هم بدم چون پزشکی دولتی میخوام مشاورم ی ...

ان شالله موفق باشی