2777
2789
عنوان

به نظرتون افسرده شدم یا نه ❓️

120 بازدید | 19 پست

قبلا هرچی میشد سریع جواب میدادم الان فقط میزنم زیره گریه

مامانم از وقتی که من فهمیدم خانواده واقعیم نیستن همش بی دلیل سره هرچی ناراحت میشه از دستم بعد میگه چون تو میدونی بچمون نیستی باهامون بد رفتاری میکنی 

اصلا حق ندارم کوچیکترین آی و اوی و ولم کن و حرف کج و کوله ای بزنم در حالی که بچه های مردم هزار تا حرف میزنن 

حق ندارم ناراحت شم اگه گریه کنم میگه میرم خودمو آتیش میزنم راحت شی 

انقد فشار عصبی رومه همش فشار خونم میاد رو ۷ و نیم

تپش قلب میگیرم رنگم میپره لکنت زبون گرفتم

موقعی که ماجرا رو فهمیده بودم منو برد پیش روانشناس 

من نمیتونستم با حقیقت کنار بیام خلق و خوم عوض شده بود همش جای درک کردن بهم سرکوب زدم منم ریختم تو خودم

هیچوقت گریه نمیکردم ولی جدیداً تا یه چیزی میشه از حال میرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ناشي از اين اتفاقات هست نميشه گفت افسرده شديچند سالته؟بريد روانشناس هم خودت هم مامانت

کسی که این همه وقت همه چیزو توی خودش ریخته احتمالش زیاده

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

چون ناشي از اين اتفاقات هست نميشه گفت افسرده شديچند سالته؟بريد روانشناس هم خودت هم مامانت

من ۱۸ سالمه 

نمیاد...😭 میگه خودم از روانشناس بهتر حرف میزنم میتونم راهنماییت کنم در حالی که روانیه 

عقده های بچگیشو رو من خالی میکنه

سلام اسی .. روانشناسه خوب بود یا هیچ؟؟

اسی اگه دوستشون داری بهشون بگو .

.احتمالا نسبت به شما بدگمان شدن باید بهش بگی که دوستشون داری حالا با هدیه یا گل یا هرچی

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم.  🌚✨️️

نمیتونم...🥲 حتی نمیزاره تنها برم بیرون

منم خیلی وقته از خونه نرفتم بیرون

خودن خودتو درمان کن

این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم 

سلام اسی .. روانشناسه خوب بود یا هیچ؟؟اسی اگه دوستشون داری بهشون بگو ..احتمالا نسبت به شما بدگمان شد ...

روانشناسه بد نبود 

ولی من چقد محبت کنم...با یه رفتاره بد یادش میره من چقد مهربونم باهاش

من ۱۸ سالمه نمیاد...😭 میگه خودم از روانشناس بهتر حرف میزنم میتونم راهنماییت کنم در حالی که روانیه ع ...

خب اين موضوع رو بايد حل كنيد

كسي ك تخصص داره و دور از ماجرا هست ميتونه كمك كنه

نه كسي ك خودش وسط ماجرا هست

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اشکال نداره اگه یکم با هم درد و دل کنیم؟ واقعا دلم گرفته

مشکل نداره اما من پسرم میدونم خانوما بدشون میاد با پسرا درد و دل کنن