غروب با هم چت کردیم بعد من بهش گفتم حالم خیلی بده فشارم پایینه دیگه من حالم خیلی بد شد رفتم بیمارستان سرم زدم تا فرداش ساعت ۱۲ نتونستم آنلاین شم دیگه نه پیامی نه زنگی فقط تو تلگرام یه بار صدام کرده بود همین بعد من ازش ناراحت شدم گفتم نگرانم نشدی اونم میگه من نمیدونستم بیمارستانی دوستت دارم و اینا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین داره دروغ میگه و داره مثل هاپو دروغ میگه....ببین من رفته بودم جنوب ، اونجا اومدم گل بچینم یه خار رفت تو دستم بعدش درجا یه پسره که اصلا منو نمیشناخت و با هم تو رابطه هم نبودیم بهم زنگ زد که من دارم با اولین پرواز میام جنوب خیلی نگرانم شده....حالا تو بهش میگی من حالم خوب نیست اون میگه من نمیدونستم....ببین یه پیت نفت بگیر آتیشش بزن و بعدش از سر در شهر اویزون کن بگو اینم عاقبت کسی که توجه نمیکنه..البته شایدم واقعا نمیدونسته