لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 عنوان نمیخوام برم🤕 74 بازدید | 12 پست چند روز حال روحیم اوکی نبود وزن اضافه کردم حسابی...پارتنرم زنگ زده میگه دارم میام شهرتون فردا ببینمت و اصلا قبلش بهم خبر نداده بود😑دلم نمیخواد اینجوری برم پیشش، از یه طرفم شهرامون دوره و مسیر خیلی طولانیه که نرم ناراحت میشه🤦🏻♀️ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊 1404/06/25 | 20:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 اها 😐😐 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 15536 برو اون نمیفهمه یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 تو چند روز تهش ی کیلو اضاف کردینگران نباش نه اوضاع بدتر از این حرفاست چون خیلی وقته رژیم نگرفتم.اصلا نمیخوام اینجوری برم... •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
nnnooorrrr عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 549 نه اوضاع بدتر از این حرفاست چون خیلی وقته رژیم نگرفتم.اصلا نمیخوام اینجوری برم... خب فردا زنگ بزن ی بهونه بیار بگو نیادتاحالا ندیدت از نزدیک مگه؟
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 برو اون نمیفهمه نمیفهمه؟ به تک تک جزئیات توجه میکنه و حتی به روم میاره.خوشگل بشم، بد بشم و هرچییی همه رو میفهمه🤦🏻♀️ •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 خب فردا زنگ بزن ی بهونه بیار بگو نیادتاحالا ندیدت از نزدیک مگه؟ تا اخر ماه شهر ما میمونه.دیده همین یک ماه پیش با هم بودیم ولی میگه دلم تنگ شده. •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
nnnooorrrr عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 549 تا اخر ماه شهر ما میمونه.دیده همین یک ماه پیش با هم بودیم ولی میگه دلم تنگ شده. خب قربونت برم اگه قبلا دیده منطقی بهش بگو ی ی ماه حال روحیم خوب نبوده و..اگه به روت آورداگرم نیاورد که دیگه هیچی ی گنی لباس تیره ای چیزی بپوش ک زیاد نفهمهموهاتو ی مدلی بزن که صورتت لاغرتر دیده شهکاریش نمیشه کرد🫠
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 خب قربونت برم اگه قبلا دیده منطقی بهش بگو ی ی ماه حال روحیم خوب نبوده و..اگه به روت آورداگرم نیاورد ... بخدا هر سری به روم میاره انقدررر ناراحت میشم دیوونه میشم🥲خیلی رکه، خوشگلم بشم هزاربار به روم میاره که عالی شدی.مرسی باید همین چیزایی که گفتیو امتحان کنم🥲💕 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊
nnnooorrrr عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 549 بخدا هر سری به روم میاره انقدررر ناراحت میشم دیوونه میشم🥲خیلی رکه، خوشگلم بشم هزاربار به روم میاره ... بوس بهتایشالا عالی پیش بره همه چیز
لوبیا_فرفری مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 4443 بوس بهتایشالا عالی پیش بره همه چیز قربونت برم🤍 •یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻⚕️💊