2777
2789
عنوان

ب بعضی بلاگرا حسودیم میشه

1249 بازدید | 49 پست

استوری یکیشونو دیدم مثلا ی اتاق کامل اختصاص داده ب لباساش، بعد مثلا فقط از یه مدل کیف همه رنگشو داشت،  صدتاکیف داشت و لباسای دیگش بماند، من ی کیفو چندساله دارم استفاده میکنم، هرچی درمیاریم میدیم قسط واجاره، اونا زندگی میکنن ما چ غلطی میکنیم دقیقا😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بلاگرا رو دنبال نکن اینا انقدر درآمد دارن از راه تبلیغاتشون همشم ظاهره واگرنه اینا هم غرق مشکلاتن فقط خوشیاشون و باما به اشتزاک میذارن 

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

واقعا خیلی بده که زندگیشون رو تو چشم میزارن شاید یکی نداشتن باشه و حسرت اون زندگیو بخوره تازه همین ب ...

اره بخدا باورکن دلم برا زندگی خودم وخیلیا سوخت، حس حسودی نیس یجورحسرته بقول شما

فیکن

یا اگرم نباشه با پول حروم و مفت مردمه

باور کن خوشبخت نیسن چ خوشبختی ک از صبح تا شب کل زندگیت جلو دوربین باشه و برا دیدن بقیه و اونم هر کی میرسه هرار تا حرف بهت بزنه بنظر من از داخل همشون داغونن

ولی من بدم میاد هر دقیقه رنگ عوض کنم 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

واقعا راست میگی منم حسرت زندگی اونارومیخورم

جاریم یه بلاگره معمولیه کلی درآمد داره کلی زندگیش تغییر کرده دیگه اینایی که معروفن و درآمدشون زیاده واقعا خوشبحالشونه