2777
2789
عنوان

ب بعضی بلاگرا حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 49 پست
دقیقا همینه

حس میکنم اصلا از زندگی لذت نمیبرن 

چون هنر دیگه ای ندارن 

رو آوردن به بلاگری 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لااقل میخوای حسودی کنی به خوشبخت واقعی حسودی کن حتی تو نینیسایتم کلی آدم فیک پیدا میشه دیگه اینستا ک ...

والا دوربریام عین خودمون بدبختن خوشبخت واقعی ازکجا پیداکنم🤣

حس میکنم اصلا از زندگی لذت نمیبرن چون هنر دیگه ای ندارن رو آوردن به بلاگری

اینا دیگ قید ابرو و غرور و همه چیو میزنن و فقط ب فکر پولن

بعضیاش دیگ علنا تن فروشی میکنن تو اینستا برا دو زار درامد بیشتر

تهش جز بدبختی و رسوایی هیچی نیس

تا اخر عمرم این لکه ننگشون میمونه

حالاخوشبخت بودن یا نبودنشونو کارندارم ولی حداقل رفاهو دارن، مث ما لنگ پول پیش واجاره وقسط اینچیزانیس ...

دیگ تو این دنیا هر کس یجوره

شاید دردی تو دل یکی از اونا باشه ک هزار برابر بدتر مشکل توعه

زندگیتو با ظاهر بقیه مقایسه نکن

چقد ساده ای دخترم چقد ساده اینا همه دروغه میرن با برند یه فروش کیف حرف میزنن یه اتاق پر میکنه از اون کیف بعد نمایش‌میده چقد زود باوری گلم مشخصه تجربه نداری یه ادم‌ چشم دل سیر نمیاد داشته هاش را بکنه تو چشم خلق باعث حسرت بقیه بشه برو خدا را شکر شما همون یه کیف را داری چندتا بچه یتیم میشناسم بخاطر فقر حتی نتونستن مدرسه برن من یادمه تا دبیرستان مادرم با گونی برام کیف درست می‌کرد اتفاقا من دولتی دانشگاه رفتم همسایه ما تو پول غلت میزد متاسفانه به فلاکت رسید دخترم بهترین ثروت سلامتی و۴ ستون سالمه گلم رفته بودم چشم پزشکی یه خانم ۳۰ ساله مشکل شبکیه داشت دکتر گفت احتمال زیاد کور میشی همونجا بیچاره از هوش رفت چقد قشنگ وحشتناک قشنگ وبعد که باش حرف زدم شوهرش ثروتمند داشت اشک می‌ریخت کلی دلداری دادم بش دلم ریش ریش شد براش گفت یه دختر ۳ ساله داره بچه اش عروسک برو خدا را شکر ومن گه تا اون موقع میگفتم خدایا نه خونه ه نه ماشین نه آینده چقد بخاطر ناشکری خودم خجالت زده شدم دخترم نون خالی بخور کف زمین بخواب تن سالم تازه دکتر بش گفته هرینه عمل میلیاردی باید خونه بفروشی اونقد پولدار بدبخت دیدم جدای از اینکه بعصی پولدارا کلا آخرت هم ندارن توفیق کار خیر ندارن. بعد ما نداریم همین نون خالی را با بقیه قسمت میکنیم مثل گفتم که بدونی گلم ۴ روز دنیا چه گونی بپوشی چه لباس میلیاردی بزرگترین ثروت سلامتی وبعد امنیت هست اینو جنک ۱۲ روزه فهمیدم که راحت با اتوبوس میرفتم کار خونه کاری هی می‌نالیدم خدایا حقوقم کمه سخته بعد جنگ گفتم خدایا جنگ تمام شه من همین ده میلیون حقوق راصی ام گلم خاصیت دنیا همینه همیشه پایین تر از خودت را نگاه کن چق آدم پولدار حسرت سلامتی نداشته شون را میخورن تنت سالم با یه لیوان چایی خوشحال باش بعدم مستند پشت پرده بلاگرها را ببین هیچی توشون نیست هیچ کدوم مال خودشون نیست بعدم به هر قیمت زندگی قشنگ نیست تبیلغ میکنن حالا اون محصول آیا سالمه سالم نیست آینده اونا که رو تبلیغ من برن بخرن مثلا چی میشه همش بخدا کارما وحق الناس هست من حقوقم ۱۰ هست مستاجرم ماشین ندارم مادرم با منه اونقد خدا برکت میده دوتا بچه یتیم از یتیم خونه معنوی به سر پرستی گرفتم اصلا حقوق اونا را انگار خدا می‌فرسته ازبس حقوق زحمت کشی برکت داره نمیام زندگی ام را با حسرت گذاشتن برا بقیه بسازم سخته ولی خدا را شکر آدم با شرف زندگی کنه شب راحت سرش را بذاره زمین به نظرم خوشبختی واقعی هست 

عزیزم توکل کن بخدا منم چند ماهه ۲۰ میلیون میخام بذارم رو رهن خونه چندتا قرض الحسنه ثبت نام کردم امیدت خدا باشه ذکر یا جواد زیاد بگو برا قرض بدهی اینا معجزه میکنه صاب خونه ما هم رهن اجاره را سه برابر کرده ولی من بازم امیدم فقط خداست کلا بلاگری را خوب نمیدونم شاید الان تو رفاه باشن ولی عاقبت بخیری مهمه کارشون خوب نیست باعث حسرت بقیه میشن من بخام یه بستنی بخرم میترسم کسی ببینه دلش بخاد اهش منو بگیره شرایط برا همه سخت شده اگه نمیتونیم به هم کمک کنیم باید هوای همو مادی معنوی داشته باشیم اگه خوشی داریم نیایم بکنیم تو چشم بقیه 

چقد ساده ای دخترم چقد ساده اینا همه دروغه میرن با برند یه فروش کیف حرف میزنن یه اتاق پر میکنه از اون ...

چقدر حرفاتون ب دلم نشست درست میگید کاملا، منم ناشکری نمیکنم ولی خب یلحظه درگیرمقایسه شدم، بازم خداروشاکرم براهمه چی، واقعا سلامتی مهمترین ثروته براادم، امیدوارم همه سالم وسلامت باشن، خدا بشما بیشتر ببخشه که به بقیه هم کمک میکنید، ممنونم ازتون🙏💖

عزیزم توکل کن بخدا منم چند ماهه ۲۰ میلیون میخام بذارم رو رهن خونه چندتا قرض الحسنه ثبت نام کردم امید ...

امیدوارم مشکلت هرچ زودترحل شه عزیزم💖بخدا منم حتی همسرم ی بستنی میخره میگم توخیابون نخوریم نکنه کسی دلش بخواد ، متنفرم ازاینکه ازچیزی ک میخورم استوری بزارم،اینا دیگ واقعا نمیدونم چجوری کل زندگیشونو ب نمایش میزارن

این زندگیا‌ واقعا نرمال نیست زندگیه واقعی اینطوری نیست حتی همین خارجی ها هم شاید در سال دو سه باری کیف کفش بخرن از نظر من این مصرفگرایی‌ بیشتر تا زندگی کردن همش هم برای پز و اداعه‌

من بیشتر از خودم ناراحت میشم که طرف تنها هنرش لبخند زدن جلو دوربینه از همون کلی پول درمیاره بعد من که این همه آموزش های مختلف دیدم کلاس های مهارتی و هنری گذروندم از هیچکدوم نتونستم پول دربیارم خاک تو سرم انقدر بی عرضم

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
من بیشتر از خودم ناراحت میشم که طرف تنها هنرش لبخند زدن جلو دوربینه از همون کلی پول درمیاره بعد من ک ...

بنظرم پول در آوردن از راه بلاگری یجوریه البته بعضی بلاگرا هنرمندن ولی خب بنظرم باید نظارت باشه هر کی از راه میرسه میشه بلاگر

من بیشتر از خودم ناراحت میشم که طرف تنها هنرش لبخند زدن جلو دوربینه از همون کلی پول درمیاره بعد من ک ...

دقیقا منم، دوسال اموزش نقاشی دیدم، نفهمیدم مشکل منه بلدنیستم پیجمو رشد بدم یا جامعه که دیگ دنبال هنرنیستن، نمیدونم بخدا منم براهمین ازخودم عصبی میشم وعزت نفسواعتمادبنفسم زیرصفرشده