گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5040 عنوان پاساژ عقیق امامزاده حسن میخوام برم راهنمایی کنید 109 بازدید | 7 پست بچهها لباس مجلسی سنگ دوزی میخوام شیک باشه اینجا چطوره؟البته قیمت هم دیگه بیست و خورده ای بیشتر نشه تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه) 1404/06/25 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7386 جلو تر از پاساژ عقیق یه پاساژ دیگست اسمشو نمیدونم اونجا لباس خوبه عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7386 من داخل عقیق لباس خوب ندیدم عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5040 جلو تر از پاساژ عقیق یه پاساژ دیگست اسمشو نمیدونم اونجا لباس خوبه عقیق یعنی این مدلی ک گفتم نداره؟ تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5040 من داخل عقیق لباس خوب ندیدم پس کجا برم عزیزم تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
گلتن_گلی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5040 من داخل عقیق لباس خوب ندیدم ممنون میشم راهنمایی کنی چون از شهرستان میرم تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7386 عقیق یعنی این مدلی ک گفتم نداره؟ نه عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔
ghormesabziiiii عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 7386 پس کجا برم عزیزم حیف اسم پاساژ که خودم لباس خریدم یادم نیست لباسهای اونجا خوب بود ببین از ایرانیان که بیای پایین تر نرسیده به عقیق لباس فروشی مجلسی اینطور زیاده دونه دونه بگرد عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔