2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل بینی ۵۰ درصد دکتر خوبه ۵۰ درصد شانسه واقعا

اگه تهرانی دوستای من با برادران عمل کردن خوب وقرینه اس 

من خودم ۷سال پیش با نجات حسینی عمل کردم اصلا راضی نیستم

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

خواهر من انقد حساس بود بعد از کلی دوندگی و مشاوره رفت پیش دکتر سرمست ولی خوب نشد بینیش

دخترخاله م قبلا پیش همین دکتر عمل کرده بود بینیش قشنگ شده ولی خواهرم شانس نیاورد

بعضی وقتا واقعا لازمه بینی من نیاز به عمل داره ولی پول ندارم عمل کنم

اگه به خودتون باشه باید موهای سرتونو هم عمل کنین 

اطرافیانم شاید 1درصد عمل لازم بودن  بعد عمل ناراحتیشون بیشتر شد

اگه به خودتون باشه باید موهای سرتونو هم عمل کنین اطرافیانم شاید 1درصد عمل لازم بودن بعد عمل ناراحتی ...

اتفاقا خواهرم یکی از اوناس چقد کار کرد 70تومن جور کرد هرچقدر گفتیم دماغت خوبه گوش نداد بینیش خوب نشد انقد ناراحته

اتفاقا خواهرم یکی از اوناس چقد کار کرد 70تومن جور کرد هرچقدر گفتیم دماغت خوبه گوش نداد بینیش خوب نشد ...

دختر عموی منم اینجور شد  اگه قبلش می‌فهمیدم اصلا نمیذاشتم عمل کنه   اینقد دماغش خوشگل بود و به صورتش میومد ک حد نداشت  نمیدونم چرا این ریسک کرد