2777
2789
عنوان

دعا برای محبوبیت

198 بازدید | 19 پست

سلام خانما 

شخصی که دوستش دارم و خانواده اش رو قراره جایی ببینیم و براش هدیه گرفتم. شاید خیلی یجوری به نظر برسه ولی دعایی بلدین روی هدیه اش بخونم که اونم زودتر حسش رو بروز بده و بپسنده؟ 🥲

میدونم الان میگین با دعا که آدما به هم علاقه مند نمیشن ولی خب این بنده خدا سرش خیلی شلوغه میخوام وسط دغدغه هاش یکم به مسائل ازدواج و ایناها هم فکر کنه ...

و دعایی بلدین که روی خوراکی ها بخونم که خودش و خانواده اش بپسندن؟ 🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم آخه بعدم مدلش جوری نیست انقدر راحت بروز بده خیلی خیلی سرسنگین و رسمیه

دوستت نداره گلم مردا وقتی عاشق بشن به کوه بیابون میزنن یارو بدست میارن مردا با زنایی که نمیخوان سرسنگین رفتار میکنن

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

خیلی ممنونم ازتون برای پسرتون هم صلوات فرستادم بعد اینو بخونم فوت کنم روی هدیه اش یا همینجوری توی دل ...

این آیه واسه محبت بین زن و شوهر خیلی توصیه شده یا اونایی که خواستگار ندارن.همینجوری به نیت جلب محبت اون آقا بخون.ان شالله خیر باشه و زود ازدواج کنید

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید
دوستت نداره گلم مردا وقتی عاشق بشن به کوه بیابون میزنن یارو بدست میارن مردا با زنایی که نمیخوان سرسن ...

تازه درسش تموم شده توقع نداشتم تا الان بخواد کاری کنه. بعدم میگم مدلش واقعا آدم سنگینیه حتی با دوستای نزدیکش . اینجوری نیست 

تازه درسش تموم شده توقع نداشتم تا الان بخواد کاری کنه. بعدم میگم مدلش واقعا آدم سنگینیه حتی با دوستا ...

حرف مفتی ک خودتو داری باهاش گول میزنی. بزار مثال خانوادم بزنم خواهرم وکیل رلش قاضی دختر عمو پسره داره خودشو تیکه پاره می‌کنه ک رل خواهرم بیاد خاستگاریش ولی اونا نمیدونن یارو دوست دختری داره ک سال دیگ میاد خاستگاریش. حامد همین پسره هرکاری فکرشو بکنی واسه خواهرم می‌کنه ولی بقیه خبر ندارن جز مادر خواهر پدرش 

می‌خوام به خدا امید داشته باشم 

در کل استارتر کسی که بخوادت میاد خودش به غیر اینکه دعا داشته باشه مثل من که بعد باطلیش محبتش هزاربرابر شد

چند روز کاربریم دست خواهرم بود که تعلیق شده هنوزم گاهی میاد 🥰🍻