2777
2789
عنوان

تلگرام هک شده رو کجای دلم بذارم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شماره رو تو یه سایت خارجی وارد کردم برای دانلود ویدیو از یوتیوب و کد از تل برام فرستاد و منم همون کد ...

اشتباه از شما بوده چرا اخه کدو وارد کردی دانلود میره تو. خود تلگرام تو کانالی چیزی نه اینکه کد بفرسته

منو هک کردن چندساله ابرو برام نمونده تلگرامم رو پاک کردم فکر کردم که تمومه نگو کانالهای مستهجن از طرف من مخاطبینم رو دعوت میکنه اکثر مخاطبینم که غریبه بودن چه زن چه آقا ناراحت بودن گفتن از شما بعیده تو این کانالها بری و مارو اد کنی گفتم بخدا هک شدم اصلا تلگرام ندارم حالا دیگه خبر ندارم بازم از طرف من اد میکنه یا نه خدا لعنتشون کنه

خدایا پناهم باش
واقعا؟؟؟آخه مگه میشه🤐🫠دیلیت اکانت چی؟

دلیت اکانت روی خود اکانت پیام میاد 

فقط بزن ورود بعد میزنه تایید دومرحلهای رمز رو بزن فراموشی بعد ۶ روز دلیت میشه 

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
واییی منم هکم کرده بودن ولی یادم نمیاد چطور درستش کردم متاسفانه

یادتم نیست که چجوری فهمیدی هک شدی؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببین برو داخل تنظیمات تلگرامت،یه قسمتی داره که توش مشخص میشه چه گوشی های دیگه ای این اکانت روش هست،ا ...

اکانت اصلی خودم کسی نیست .این شماره ام اصلا باهاش اکانت نداشتم ولی طرف اکانت زده باهاش😷

منو هک کردن چندساله ابرو برام نمونده تلگرامم رو پاک کردم فکر کردم که تمومه نگو کانالهای مستهجن از طر ...

شما راحت میتونی با تل رسمی وارد بشی

بعد خیلی راحت تایید دومرحله ای روشن کن 

بعد یک هفته نشست های فعال رو ببند

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
دلیت اکانت روی خود اکانت پیام میاد فقط بزن ورود بعد میزنه تایید دومرحلهای رمز رو بزن فراموشی بعد ۶ ر ...

یعنی کلا اون اکانت دلیت میشه برای طرف؟

واقعااااا ممنونننم