2777
2789
عنوان

رتبه خوبای انسانی میشه بیاید

283 بازدید | 42 پست

سلام میخواستم بدونم توی کتاب های منابع ( مهروماه و خیلی سبز و ... ) این سوال هایی که میدن مثلا ۲۰۰ تا سوال قواعد همشون باید انجام بدیم من همه رو میشینم دونه دونه انجام میدم و کلی وقتم میره 🙁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب ۱ درک مطلب ۵ تا ضبط حرکت۵ تا ترجمه ۱۰ تا قواعد اینم هس

برا منکه‌ تجربی بودم و ده ساله از درس دورم ..میتونم یادبگیرم؟

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

برا منکه‌ تجربی بودم و ده ساله از درس دورم ..میتونم یادبگیرم؟

میخهای انسانی بخونی؟ بله میتونی 

ترجمه برای کنکور زیاد مهم نی تست های ترجمه هم تکنیک داره از روی فعل،ضمیر،جمع و مفرد و مقایسه تست ها وقتی به ۵۰ درصد رسیدی گزینه ی درست و انتخاب میکنی ترجمه مهم نی توش 

قواعد هم فیلم های فلاح و از تلگرام ببینید 

ضبط حرکات و درک مطلب هم باز تکنیک داره 

درک مطلب هر شب یدونه بزنید می‌فهمید چیکار کنید 

ولی تکنیک های ضبط حرکات و دنبال کنین 

در کل بله اگر بخونید وقت بزارید منابع خوب و بشناسید میتونید

از ی درس هم نمیزنی از چند مبحث یا تستای جامع(یعنی برای همه‌ی درساست)درک مطلب هم هر شب ی مدل

اهااا یعنی اینکه مثلا بیام بگم امروز از هر درس مثلا ۵۰ تا تست بعد بگم مثلا عربی ۲۰ تا قرابت و ... فنون ۲۰ تا آرایه و ...

میخهای انسانی بخونی؟ بله میتونی ترجمه برای کنکور زیاد مهم نی تست های ترجمه هم تکنیک داره از روی فعل، ...

مرسی از راهنمایی خوبت عزیزممم..آره ۲۹ سالمه وقصد دارم اراده کنم و محکم بشینم پای درس...تجربی فیزیک شیمی واقعا نمیتونم....انسانی خوندنیاش زیاده ....خداکنه بتونم‌و بفهمم ‌..عربی و ادبیات میترسم بفهمم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

ریاضی و جدی بگیر خیلی خیلی زیادم جدی بگیر من نگرفتم عین سگ پشیمونم (با اینکه رتبم هم بد نشده)ببین جو ...

برای ریاضی اگر تو شهرتون کسی و دارید خوب باشه 

حضوری بردار 

اگر ندارید 

معین کرمی خوبه