2777
2789
عنوان

دهه هفتادیا و اوایل هشتاد پیر شدیم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 128 پست
چطور با پسری ک ۴ سال از خودت کوچیکتر بوده رل زدیی اخه پسرا حتی اگرم چند سال بزرگتر باشن بازم با این ...

والا من سنشو نمی‌دونستم خیال میکردم ۲۴ سالش ایناش باشه تو یه بازی اشنا شدیم نه قیافش میدیدم نه هیچی فقط صداش صحبت کردنش می‌شنیدم مبخورد سنش بیشتز باشه😂 بعد فهمیدم سنش کمه مخالفت اینام کردم ولی خب دیگ خوشم اومد پسر بدیم نبود حقیقت ولی سر سن اخرش رفت😂😂

عاشقم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما تو عنوان نوشتی پیر شدیم،آره زمان عین برق رفت من هنوز فکر میکنم بچه دبیرستانی ام کرونا اومد اص ...

اره دقیقا دبیرستانمون خورد به کرونا میشد خاطرات بیشتری بسازیم اون اخرا

چی بگیم

عاشقم❤️

والا من سنشو نمی‌دونستم خیال میکردم ۲۴ سالش ایناش باشه تو یه بازی اشنا شدیم نه قیافش میدیدم نه هیچی ...

پسرا تو سن بلوغ صداشون غلط انداز میشه😂

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

دوسال دیگ میشم سی ساله احساس میکنم خیلی پیر شدم چون اونجور دلم میخواست زندگی نکردم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

دوسال دیگ میشم سی ساله احساس میکنم خیلی پیر شدم چون اونجور دلم میخواست زندگی نکردم

خیلی سخته🥲زمانو ک نمیشه به عقب برگروند ایشالا ازینجا به بعد استفاده کن

عاشقم❤️