2777
2789
حاشیه شهرممدرسه خوبی نیست مقطعاشم یکی نیستبخاطر شرایط بارداریم اونجا رو مجبور شدم انتخاب کنم

حالا امسالو نری چی میشه ؟خیلی مواظب دخترت باش به هیچکس اعتماد نکن حتی برادرت

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم یاد میدم بهش خودش با سرویس بره خونه و در رو باز کنه با کلید و لباساشو دربیاره و دست و پاهاشو بشوره تا مامانش بیاد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من باشم یاد میدم بهش خودش با سرویس بره خونه و در رو باز کنه با کلید و لباساشو دربیاره و دست و پاهاشو ...

درب خونه قلق داره براحتی باز نمیشه چندبازم مغزیش عوض کردیم اصلا یه حوریه بعد طبقه بالامون مستاجرمون هستن خیلی بهشون اعتماد ندارم که تنها بمونه مثلا توی راه پله

نگه میدارن یعنی؟داخل خیابون و جای شلوغه خیلی میترسم اگه اتفاقی بیفته چکار کنم

مامدرسه بودیم بچعدها سرویسشون یا مامان باباشون دیر میومدن  تو حیاط زیر درخت وای میستادن تا بیان یا تو راهرو مدرسه  ، گاها یه ساعت یه ساعت ونیم هم میدیدم که نشستن 

مدرسه مون دوشیفتع بود کلا مدرسه شلوغ بود 

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

حالا امسالو نری چی میشه ؟خیلی مواظب دخترت باش به هیچکس اعتماد نکن حتی برادرت

خیلی پیگیرش شدم که نرم حتی بدون حقوقم راضی بودم ولی اجازه نمیدن

داداشم پارسالم برای پیش دبستانی میبرد و میاورد. مدرسه پسرش نزدیک مدرسه دختر منه

مامدرسه بودیم بچعدها سرویسشون یا مامان باباشون دیر میومدن تو حیاط زیر درخت وای میستادن تا بیان یا ت ...

جدی؟

برم صحبت کنم شاید همکاری کردن

این مدرسه دخترمم دوشیفته

اینطوری خیلی بهتر میشه چون خونه خودمون خیلی راحتترم تا یرم ۴ روز خونه پدر سربار بشم

خیلی پیگیرش شدم که نرم حتی بدون حقوقم راضی بودم ولی اجازه نمیدنداداشم پارسالم برای پیش دبستانی میبرد ...

نمیتونی انتقالی بگیری بری مدرسه دخترت؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

جدی؟ برم صحبت کنم شاید همکاری کردناین مدرسه دخترمم دوشیفتهاینطوری خیلی بهتر میشه چون خونه خودمون خیل ...

آره  اگر دوشیفته هس که خیلی عالیه مدیر ومعلمم هس تو مدرسه 

نزار ازتماشای سقوطت لذت ببرن پرواز کن•😉😎😘✌

درب خونه قلق داره براحتی باز نمیشه چندبازم مغزیش عوض کردیم اصلا یه حوریه بعد طبقه بالامون مستاجرمون ...

دستگیره هوشمند بگیر با رمز اثر انگشتیا چهره باز میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵