2777
2789

بقول پریا وات هپند🤔😅 چرا 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

چرا دروغ میگین بعد میگین سوال دوستم بود این رفتار خیلی زشته ازین به بعد سوال داشتین بگین دوستم پرسیده اینجوری مورد اتهام قرار نگیرین ادم بیکار زیاده بره اسکرین بگیره 

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا همه به عنوان دروغگو میشناسن بمونم که چی بشه 

تاپیک بزن توضیح بده ک برای دوستت بوده و اون خانمی ک تاپیک زده باید بیاد ازت معذرت خاهی کنه 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

توتاپیکا نگفتی که مشکل دوستمه

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

الان بالاخره کدوم خودتی،اونی که بچه داره یااونی که نداره؟؟

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

یه سوال بپرسم؟!!!!!  

آخه یه جا گفتی رشتت حقوقِ با معدل ۱۸ از دانشگاهِ ملّی 

ولی یه سوالِ حقوقیِ ساده پرسیدی از بچه ها. کسی که رشتش حقوقِ باید چیزای اولیه رو بدونه 🤔 

حالا قضیه بچه به کنار

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

این چ مسخره بازیه که بعضیها راه میندازن...خب اگه با سایت مشکل دارین نیاین داخل چرا میگین منو قطع دسترسی کن😞😒

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

سلام خوبین؟

شمام شوهرتون یک ساله رفته؟

اگر دوست دارید با هم صحبت کنیم هم دردیم آخه

شما بچه هم دارین؟ اگر دوست دارید جواب بدین

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻