2777
2789
عنوان

پول قرض دادن

87 بازدید | 10 پست

یه بنده خدایی زنگ زد پول بهم قرض بده من وضع زندگی ام بده چون انلاین شاپ داشت گفتم خب جنس میاره میفروشه و زندگی اش تغییر میکنه کمکش کنم ...

اون ۱۰ میلیون وام گرفت که ماهی دو تومن بپردازه...

رفتم خونه خواهرم ازش درموردش پرسیدم گفت وضعش خوبه شوهر کلی گوسفند داره و یه جا تو شرکت سر کار زمین پسته هم دارند!!!

من نیتم کمک به ادم محروم و غرق مشکل بود تا هم ثوابی ببرم هم کمکی بشه تو این روزهای سخت به هم نوع خودم

نه که پشیمون شده باشم از حرکتم حس اینو دارم که کلاه سرم گذاشته 😔😔😔

❤❤❤

چرا بعضی ادمها میخوان زرنگ بازی در بیارن ...کاری میکنن که هیچ کس نه قرض بده نه کمک ...

علت قرض دادنم هم بخاطر حدیثی بود که گفته بود صدقه۱۰ ثواب دارد قرض دادن ۱۸ ثواب...

در ضمن اگه مذهبی نیستی و افکار منو نمیپسندی نظر نده!!!

❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدرمهربونی که دلت خاسته و قرض دادی

دلم میخواد خدا اینقدر بهم پول بده به بقیه قرض بدم فرصت بدم بلکه مشکلاتشون حل شه و گاهی ادمها اینجوری زرنگی میکنن...

من یخچال خودم خراب بود گفتم گناه داره ان شا الله سال بعد یخچال بخرم 

خانومه هم باردار بود هم بچه کوچیک داشت

❤❤❤
شاید شوهرش بهش پول نمی‌ده شما هم نیتت خیر بود

نمیدونم ...

شاید

امااااا اینکه دروغ بگی اوضاع خرابه خیلی بده چون دقیقا خاله اش اوضاع بدتری داشت گفتم این حامله هست گناه داره

❤❤❤
دلم میخواد خدا اینقدر بهم پول بده به بقیه قرض بدم فرصت بدم بلکه مشکلاتشون حل شه و گاهی ادمها اینجوری ...

ازلطف ومهربونی خودته ..والا دوروبرما همچین آدمی نیست شما خیلی خوبی