2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استغفار 70 بندی امام علی ع برای مشکلات مالی عالیه هر روزی ک حداقل 20 بندشو بخونید حتما تو روز اول یا دوم سوم پول بدست میارید و وقتی مدام بخونید تقریبا هر وز یا یه روز درمیان رزق و روزی میاد براتون از هر راهی

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند
استغفار 70 بندی امام علی ع برای مشکلات مالی عالیه هر روزی ک حداقل 20 بندشو بخونید حتما تو روز اول یا ...

چندشب میخوندمش اتفاقا، ولی شوهرم هی غر میزد که تا دیروقت بیدار نمون، واقعا هم سردرد شده بودم ولش کردم. ولی خواب خیلی خوبی دیده بودم

چندشب میخوندمش اتفاقا، ولی شوهرم هی غر میزد که تا دیروقت بیدار نمون، واقعا هم سردرد شده بودم ولش کرد ...

اتفاقا منم اوایل شبا اخر شب میخوندم گاهی خسته میشدم یا خوابم میومدم قطعش کردم ولی الان دارم عصرا یا حتی غروبا میخونم نتیجش کم نشده اصلا.

تو طول روز هر وقت اوکی بودی بخونه حتی شده 10 بند روزی بخون

اِبتَسِمْ فَلَنْ یُتِغَیِر اِلْعالَم بِحُزنِک..لبخند بزن اینک دنیا با اندوه تو تغییر نمیکند
اتفاقا منم اوایل شبا اخر شب میخوندم گاهی خسته میشدم یا خوابم میومدم قطعش کردم ولی الان دارم عصرا یا ...

منم شب اولی که خوندم فرداش ۱۵۰ تومن پول اومد دستم. درسته مبلغ کمی بود ولی برام جالب بود که سریع تاثیرشو نشون داد😃

چجوری و چه مدت هم حاجت گرفتین هم بگین لطفا

روزی ۴۰۰ بار تا ۶۰ روز باید خونده بشه عزیزم فقط بزنید گوگل که با اعرابش بیاره براتون متن استغفار رو

من خودم نخوندم ولی مامانم خوند و در حین خوندن یه مقدار پول به حسابش واریز شد 

ولی بعد از مدتی نتونست ادامه بده ولی تاثیرش همچنان بود و یکم دیگه پول به حسابش اومد

اتفاقا منم اوایل شبا اخر شب میخوندم گاهی خسته میشدم یا خوابم میومدم قطعش کردم ولی الان دارم عصرا یا ...

اره تو روز هم میشه خوند، ولی آخر شب یه جور دیگه قشنگه، تنهای تنهایی با خدا.

به هرحال دوست دارم دوباره شروع کنم