2777
2789

ماهی یکبار واریز میکنید یا سه ماهی یکبار

چقد میدید

بازنشستگیش چقده

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اطلاع داشتی به ماهم بگو

😂😂

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

منم میخوام بدونم

لطفن یه نفر بگه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

چرا هیشکی نیست بیاد بگه .منم چند روز پیش رفته بودم دفتر پیشخوان.خانومه خیلی اصرار داشت که بیمه بشم م ...

کاش بکی بیاد بگه شرایطشو

سلام تیادام شما یه جا گفتید دعا های کار گشا و حاجت روایی دارید

با آقای محترمی به قصد ازدواج در ارتباط بودم فرد متشخص و باادب و.. واقعا مناسبی بود چیزی بود که واقعا میخواستم ایشون هم به من تمایل داشت اما خانوادش موافقت نکردن 

میشه دعایی چیزی که واقعا جواب بده یه روش مؤثر و محکم سراغ دارید عزیزم؟