2777
2789

بستگی به روحیات خودتون داره خب ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی این سوالو می پرسی حتما حوزه برات بهتره چون مشخصه خودتم دلت اونجاست

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

دوست دارم ولی نگران آینده شغلیشم

آینده شغلی که داره خیالتون راحت 😅 فقط علاقه و مذهبی بودن زیاد لازم داره 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

بستگی به خودت داره من عمرا برم حوزه

اینده کاری هم داره اموزش و پرورش میگیره به عنوان معلم

ما یه معلم عربی داشتیم حوزه علمیه قم درس خونده بود ادعاشم زیاد بود بیشتر از اینکه درس بده از مزایای حوزه علمیه میگفت 

از وسطای سال نیومد و بعد شنیدم که کلا از اموزش و پرورش رفته و شده استاد دانشگاه 

تو ادارات دولتی هم کار هست فکر کنم 

ولی اکثرا افراد دیدگاه خوبی ندارن 

حوزه علمیه امکانات خیلی خوبی داره به نسبت مدارس متاسفانه 

موفق و سلامت باشید