2777
2789
عنوان

کتک زدن

85 بازدید | 9 پست

سلام، خیلی غمگینم امروز عضو این سایت شدم میخوام با شما درد دل کنم 

خواهرم نزدیک 25ساله ازدواج کرده 2تا پسر داره شوهرش خیلی اذیتش میکنه کتکش میزنه موهاشو میکشه از خونه میندازتش بیرون ،همه ی دعواهاشونم سر دیگرانه ،سر اینکه اولویت‌ اولش دوست و فامیل و آشناست، روزای اول که دامادمون شده بود هیچی نداشت خواهرم سرکار میرفت زندگی رو می‌چرخوند الان که وضعش خوب شده خیلی خواهرمو اذیت میکنه، چند بار بهش گفتم خودتو از این زندگی نجات بده طلاق بگیر جدا شو اما میگه نمیتونم سنم بالاست کسی به من کار نمیده از یه طرفم پدرم مستاجر نمیتونه بره پیش پدرم زندگی کنه، خیلی غمگینم براش خیلی، با شوهرم در میون گذاشتم یه دو نفر پیدا کنیم بهشون یه پولی بدیم دامادمون رو یه جایی خفت کنه تا میخوره بزننش صدای سگ بده. 😭😭😭😭😭😭چند روز پیش ساعت یک شب حرفشون میشه خواهرمو از خونه میندازه بیرون اونم بدو بدو رفته خونه خوار بزرگترم. آخ دارم دق میکنم به خاطر زحمتهایی که خواهرم برای این مثلا مرد کشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلاق به این آسونیام نیست یه زن حداقل باید سرپناهی داشته باشه جدا بشه وقتی خونه ندارن چطوری طلاق بگیر ...

پریروز میگفت میخواستم خودمو بکشم همه ی قرصا رو ریختم جلوم اما هر کاری کردم نتونستم 

قلبم داره میایسته از درد از اینکه نمیتونم براش کاری کنم 😭😭😭😭😭😭

پریروز میگفت میخواستم خودمو بکشم همه ی قرصا رو ریختم جلوم اما هر کاری کردم نتونستم قلبم داره میایسته ...

این چه حرفیه کار شما که بدتره با خودکشی کمکش نمیکنی یه ناراحتی جدیدم بهش اضافه میکنی

خدا اونم بزرگه یه جوری میشه آخرش

این چه حرفیه کار شما که بدتره با خودکشی کمکش نمیکنی یه ناراحتی جدیدم بهش اضافه میکنیخدا اونم بزرگه ی ...

منظورم خواهرمه میگفت خودمو میخواستم بکشم از بی کسی و درد. کاش میتونستی ببینیش یه تار موی سیاه رو سرش نیست 45سالشه ولی انگار یه زن 70ساله ست اونقدر شکسته شده. من مطمعن باش اگر یه روزی بخوام خودمو بکشم همین جوری الکی نمیکشم اول اون عوضی رو میکشم بعد خودمو.