2777
2789
عنوان

معجزه ی شد مو🥹😍

222 بازدید | 27 پست

خانوما تو رو خدا کمکم کنید 

موهام بلند بود تااینکه رنگ کردم بعدش بشدت خشک و وز شد و موهام خورد خورد میریزه خیلیم موخوره داره

یه نفر از فامیلمون موهای خودشو و چن نفر دیگ از اطرافیانش بشدت بلند شده اصلا به طور معجزه ای 

مثلاتو چن ماه 20 سانت رشد کرده

اما خب نمیگن و میگن کاری نکردیم

شایدم جیزی نبوده واقعا ولی خب غیر ممکنه این طور رشد مو

چیزی استفاده کردید که راضی باشید واس رشد مو نهواس رویش مجدد

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها چیزی که دیدم موها رو رشد میده نخوده

نخود

چجوری

پیاز و ررزماری و... برنج و.. همشو امتحانکردم ولی نخود رو نشنیدم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

موخوره باید کوتاه بشه

رزماری

تخم کتان 

میخک 

با دو لیوان آب بذار بجوشه با حرارت ملایم 

تا جایی که نصف لیوان آب ازش باقی بمونه

صافش کن

هفته ای یکبار

یک ساعت قبل حمام کردن اسپری کن به ریشه و ساقه 

هفته ای یکبار هم روغن تراپی

با روغن رزماری یا جوجوبا 

آرگان اصل هم گیر بیاری خوبه 

یه آزمایش هم بده 

شاید ویتامین و آهن کم باشه

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

نخودچجوریپیاز و ررزماری و... برنج و.. همشو امتحانکردم ولی نخود رو نشنیدم

نخود هس با کشمش 

نخود جدا کردم گذاشتم تو آب تا حسابی آبو جذب کنه بعد بهش کردم زدم به مو چن سانتی رشد کرد 

ولی خوب این کار حوصله میخواد 

موخوره باید کوتاه بشهرزماریتخم کتان میخک با دو لیوان آب بذار بجوشه با حرارت ملایم تا جایی که نصف لیو ...

واس رشد مو هست

خودتون امتحان کردید

حتما تهیه میکنم

نخود هس با کشمش نخود جدا کردم گذاشتم تو آب تا حسابی آبو جذب کنه بعد بهش کردم زدم به مو چن سانتی رشد ...

چی چیکار کردی

نخود رو تو آب خیس کردی بعدش. 

من حوصلشو دارم میشه لطفا دقیقا بکید چیکار کردید

ببین یه تاپیک قدیمی هست الان پیداش میکنم برات میفرستم

باش عزیزم

واس رشد مو هستخودتون امتحان کردیدحتما تهیه میکنم

آره 

موهامو رنگ کردم داغون شد 

کوتاه کردم و مراقبت 

خداروشکر الان عالی شده 

بیشتر از هرچیزی کمبود ویتامین و آهن تاثیر میذاره 

از وسایل حرارتی استفاده نکن 

موهاتو محکم نبند 

کلاه خواب استفاده کن 

برس چوبی 

شامپو مناسب 

شستن با آب ولرم

موی خیس رو شونه نکش

با باد سرد سشوار خشک کن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

آره موهامو رنگ کردم داغون شد کوتاه کردم و مراقبت خداروشکر الان عالی شده بیشتر از هرچیزی کمبود ویتامی ...

همه ی همشو رعایت میکنم ولی بی فایدس 

هر چیم موخوره گیری میکنم دوباره موخوره داره

دیگ دیووونه شدم😭

همه ی همشو رعایت میکنم ولی بی فایدس هر چیم موخوره گیری میکنم دوباره موخوره دارهدیگ دیووونه شدم😭

واسه من یکسال طول کشید تا مثل سابق شد 

یک شبه درست نمیشه 

شما مراقبت کن نتیجه ش رو می بینی 

من که کلا پسرونه کوتاه کردم