2777
2789
عنوان

از پارتنر هم شانس نیاوردم بهم گفت بدن چندان خوبی نداری

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 113 پست

واقعا چرا انقدر خودتونو بی ارزش میکنین؟؟

والا موقع ما پسره با کلی شرط و شروط و کلی دویدن و خواهش به دختر می‌رسید 

همیشه پسر دنبال دختر بود 

چی دارین با خودتون میکنین 

که دختر بگه آقا کی تشریف میاری خواستگاریم؟؟؟

بعد تازه طرف میگه نمیخوام و هزارتا حرف میزنه بازم کات نمیکنین؟

عزت نفس داشته باشین 

برای خودتون ارزش قائل باشین

اون هم صادقانه گفت

بلاکش کردم

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرده بگیری تازه؟؟ من سوالم اینه چرا تا به حال با این موجود کات نکردی.

کسی که ذهنیتش از عشق اینه رو نباید جواب سلامش هم داد.

دیگه چجوری بگه نمی خوامت که بهت بر بخوره و بیخیالش بشی؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به عنوان یک نقاش میگم که دنیا پر  از زیباییه و یکی از زیبایی هاش بدن ها و قیافه های مختلف . وقتی یک دختر با اندام معمولی ، قیافه معمولی رو میبینم واقعا از هنر خدا موهای بدنم سیخ میشه . شما با هر بدنی و هر قیافه ای هنر خدا هستی . و کسی که این هنر رو بکوبونه بدون انسان لایقی نیست . انسان با شرفی نیست ! 

همه اینارو گفتم که بدونی : شما لایق بهترین ها هستید .  وقت خودتون  و با انسان هایی ‌که دنبال لذت لحظه این هدر نده . دنبال بهترین ها باش عزیز

خوبت کرده ،مگه هدف نداری توی ارتباطت ؟ وقتی نمیدونی تکلیفت چیه چرا ادامه میدی ؟ باید بدونی هدفش چیه وقتی هدف شما چیز دیگریه چطور حواست بههدف اون نبوده و تازه خودت مطرح میکنی دوستام دارن ازدواج میکنن !!! بزور داری بهش میفهمونی که آره منم ازدواج میخوام!!!🥴 همین قدر عزت نفس داری ؟ الانم قشنگ بهت فهمونده و بزور اویزونش نباشی ،ولش کن

واقعا چرا انقدر خودتونو بی ارزش میکنین؟؟والا موقع ما پسره با کلی شرط و شروط و کلی دویدن و خواهش به د ...

کات کردم بلاک کردم دیگه...

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

خوبت کرده ،مگه هدف نداری توی ارتباطت ؟ وقتی نمیدونی تکلیفت چیه چرا ادامه میدی ؟ باید بدونی هدفش چیه ...

بلاکش کردم

اشتباه زیاد داشته دیگه تموم...

کات کن خیلی نفهمه و اینکه به فکر ازدواج نیست 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

کات کن خیلی نفهمه و اینکه به فکر ازدواج نیست

😔😔

والا بازم دم صداقتش گرم الکی امیدوارش نکرده😂

همیشه می‌گفت من الان نمیتونم پا پیش بزارم بعد سربازی و کار میام 

😔😔

برای خودت ارزش قائل باش و ببخشید اویزون نباش 

تو نمیتونی کسی رو مجبور کنی دوست داشته باشه مگر اینکه خودش بخوادت و اینکه اگر حالا به نحوی این رابطه هم ادامه دار بشه واقعا ضربه میبینی و پیر میشی 

همین الان تمومش کن 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹