2777
2789

دوستم ازدواج کرده بود منم به پارتنرم پیام دادم که دوستم ازدواج کرده و همه هم کلاسی هام یکی یکی دارن ازدواج میکنن 

بعد اونم گفت توام دوست داری ازدواج کنی

منم گفتم با استیکر اره گفتم آره 

بعد گفت چرا بع خواستگارات جواب منفی میدی

منم گفتم چون اونا رو دوست ندارم

بعد گفت پس حسرت ازدواج بقیه رو نخور

منم گفتم حسرت ازدواج بقیه رو نمی‌خورم حسرت اینو می‌خورم که این آدما با کسی که عاشقش بودن ازدواج کردن

بعد اون گفت عشقی وجود نداره 

99 درصد عشق دخترا پوله 

و 99 درصد عشق پسرا بدن

بعدش گفت حتی اگه عشق خودمون رو فاکتور بگیریم 

من نه پول دارم

و نه تو بدن چندان خوبی داری

و یه گیف فرستاد که طرف داشت می‌خندید

خیلی ناراحت شدم از حرفاش 

من احساساتمو صادقانه بیان میکنم 

و اون با توهین و گیف و بی اهمیت نشون دادن احساسات من جواب حرفامو داد 

خیلی بهم بر خورده

اگه الان بهش خرده بگیرم می‌گه من شوخی کردم تو جنبه نداشتی

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یه سوال جدی دارم چرا قطع ارتباط نمیکنی؟این آقا از هر طرفی داره میگه دوستت نداره

💔

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

قشنگ گفته هدفم ازدواج نی اگرم قصدم ازدواج باشه اون مورد تو نیستی توهین بالا تر از این

☹️💔

کات کن خودش مستقیم کف بگیر و نیست و تورو برا چی میخواد

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌