2777
2789
عنوان

رژ گونه برای پوست سبزه

119 بازدید | 15 پست

خیلیا میگن پوست سبزه رژ گونه برا چشه و رژ گونه برا سفیدا قشنگه که خب قبول دارم برا سفیدا قشنگ تره خودمم قبلا همین نظر داشتم اما وقتی استفاده میکنم حس میکنم پوستم شاداب تر نشون میده و پوست رو با طراوت تر 

نظر شما چیه ؟ رژ گونه برا سبزه ها خوبه یا نه ؟ چه رنگی مناسب سبزه هست 

من گندمی تیره هست صورتم 

سبزه نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبزه و سفید نداره. همه میتونن رژگونه بزنن فقط باید رنگ مناسبشون رو انتخاب کنن. حتی بلاگرهای سیاه پوست هم رژگونه میزنن، دیگه سبزه و گندمی که چیزی نیست. برای پوست سبزه رژگونه هایی خوبه که تن بنفش داشته باشن. یه دختره هست یوتیوبره و کانالش در مورد میکاپ هست. اون سبزه ست و همیشه رژگونه بنفش میزنه و میگه طبق تئوری رنگ ها رنگ بنفش روی صورت آدمای سبزه مثل صورتی دیده میشه.

خواهر شوهر منم سبزه است و تیره و خیلی هم قرتی فک کن خوده کیم کارداشیانه معمولا دیدم ی رژ گونه لایت ص ...

اره صورتی خیلی میاد ب پوست سبزه ب نظر من بر خلاف نظر بقیه که میگن پوست سبزه باید آجری و تناژ خیلی گرم بزنه 

سبزه و سفید نداره. همه میتونن رژگونه بزنن فقط باید رنگ مناسبشون رو انتخاب کنن. حتی بلاگرهای سیاه پوس ...

رژ گونه بنفش ؟ من اصلا ندیدم این رنگ عزیزم 

میشه یه برند و شماره به من معرفی کنید 

رژ گونه بنفش ؟ من اصلا ندیدم این رنگ عزیزم میشه یه برند و شماره به من معرفی کنید

توی یوتیوب سرچ کن

Monica raviii purple blush

ببین چه رنگایی رو توصیه میکنه مشابهش رو بخر. چون من نمیدونم چه برندهایی توی بازاره