2777
2789

واسه جواب؟ باباتون به طرف مقابلتون بگه آشنابشن بیشتر بعد میایم تحقیق بعد شاکی میشید میگید چرا۳روز بعد زنگنزدین جواب رو بدونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزد. بعضی از خانواده پسرا خوششون نمیاد اول برن تحقیق. شما کدوم طرفین؟

خانواده پسر ماجرا داداشم با طرف مقابلش داره اشنا میشه هفته پیش رفتن خواستگاری بابام گفته جوابتون چیه اونام گفتن بیشتر اشنا بشن بعد تحقیق کنیم الان شاکی هست که چرا ۳روز بعد زنگ نزدین جواب بپرسین؟ بابامم گفت باشه میپرسم دیروز وقت نکرد دیروز تازه شماره پدرشو داد قراربود بعداز ظهر زنگ بزنه پدرم نتونست صبح زنگ زد باداداشم برخورد قشنگی نداشته میگه چرا بابات زنگ نمیزنه 

خانواده پسر ماجرا داداشم با طرف مقابلش داره اشنا میشه هفته پیش رفتن خواستگاری بابام گفته جوابتون چیه ...

اینا که قراره آشنا بشن بعد تحقیق کنن. شما چرا باید زنگ بزنین الان؟! عجیبه کارشون. فکر کنم میخوان شما پیگیر باشین خیلی

اینا که قراره آشنا بشن بعد تحقیق کنن. شما چرا باید زنگ بزنین الان؟! عجیبه کارشون. فکر کنم میخوان شما ...

برای پدرمم سوال شده میگه وقتی میگن بیشتراشنا بشن چرا باز اصرار داره به پدرم زنگ بزن

اره مثلا بهدخانوادش نگفته میخواد زود زود زنگ باباش بزنن پدرم که بگه پیش خودش پیگیرن پسره

شما همونطور که صلاح میدونین رفتار کنین و به برادرت هم بگین حرف خودشون این بوده و به دختره بگه صبر کنه چندوقت بشه و هر وقتی پدرت تشخیص داد زنگ بزنه.