2777
2789

شاید یکی باباش یا شوهرش خوب پول درمیاره اما خسیسه اصلا زن و بچه اش تو سختی دارن زندگی میکنن ..و واقعا مستحق گرفتن یارانه هستن..چرا تک به تک به کارت افراد واریز نمیشه اگه بزرگسال هستن و کارت بانکی دارن، که حق وناحق نشه..

الان مامان بدبخت من دلخوشیش فقط همون یارانه اس که حدس میزنم بخاطر گردش مالی پدرم قطعش کنن بنده خدا ناراحته 

بگو بره جدا کنه. البته باید پدر بره.برا بچه هارو هم میشه انتقال داد به سرپرستی مادر

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بگو بره جدا کنه. البته باید پدر بره.برا بچه هارو هم میشه انتقال داد به سرپرستی مادر

چجوری؟جدا نمیکنن چون سرپرست خانواده پدرا هستن مگر اینکه اون زن بیوه باشه که به عنوان سرپرست برای زن بریزن...برای بچه هام تا ازدواج نکردن نمیشه جدا کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری؟جدا نمیکنن چون سرپرست خانواده پدرا هستن مگر اینکه اون زن بیوه باشه که به عنوان سرپرست برای زن ...

فقط پدرت میتونه جدا کنه و سرپرستیو به مادرت بده. خیلی سادست تو پلیس به علاوه ده.

به بهونه ی این که گردش حساب پدرت بالاست باهاش حرف بزنین که یارانه رو قطع میکنن برو برا مادر و مارو جدا کن. جدا میکنن خودشون. مدارک مادرت هم ببره. لازم نیست مادرت بره

نه عزیزم میشه جدا کرد. بچه های بالای 18 سال هم جدا میکنن که برا خودشون واریز بشه حتی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
فقط پدرت میتونه جدا کنه و سرپرستیو به مادرت بده. خیلی سادست تو پلیس به علاوه ده.به بهونه ی این که گر ...

جدی میگی خدا خیرت بده کاش زودتر میدونستم مرسی عزیزم