2821
2789
عنوان

این بیبی چک جوابش چیه

119 بازدید | 10 پست

۸روز مونده ب موعد میدونم خیلی زود زدم همینطوری المی گفتم بزنم دیدم هاله انداخت میبیند شماهم یا من اشتباه میکنم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی خیلی بچه دوس داری :

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۷روز ب موعدم زدم ... اینجا تاپیکام هست 

ان شالله بارداری 

من هاله قشنگ میدیدم اما نی نی سایت ب آشغالترین وضع ممکن منتشر میکنه عکس و تار و بی کیفیت

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

منم ۷روز ب موعدم زدم ... اینجا تاپیکام هست ان شالله بارداری من هاله قشنگ میدیدم اما نی نی سایت ب آشغ ...

اره دقیقن هاله منم خیلی واضح اینجا تار شده معلوم نیسامروز موعدمه ایشالا ک پریود نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دقیقن هاله منم خیلی واضح اینجا تار شده معلوم نیسامروز موعدمه ایشالا ک پریود نشم

بارداری عزیزم؟

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

ن با سه روز تاخیر بتا دادم منفی شد رفتم دکتر گفت یه هفته بعد دوباره تکرار کن

خیر ان شالله

خیر ان شالله

اشتباه نوشتم سه روز یه روز تاخیر داشتم بتا دادم ولی بنظرم همون منفیه دیگ الکی باید بتارو تکرار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اشتباه نوشتم سه روز یه روز تاخیر داشتم بتا دادم ولی بنظرم همون منفیه دیگ الکی باید بتارو تکرار کنم

دیگ بی بی نزدی؟

دیگ بی بی نزدی؟

ن دیگفتم منفیه الانم دکتر امپول نوشته تا پریود شم اون‌گف اول بتا تکرار کن منفی شد بزن ولی من میخام‌بزنم دیگ منفی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2829
2828