2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاینایی که باید یسری جنس بخری بعد بفروشی ولش کن اینا علافیه فقط برای سرگروه‌ها پول و درآمد داره با ...

میگه تو فقط مشاوره دقیق میدی بهش مشکلاتشو به من میگی اگه پک درمانی خواست خودم براش تجویز میکنم و پست میکنم و از پول فروش پک درمانی هم یه پورسانتی به تو میرسه 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
یعنی باید یکسره با افراد مختلف و بمدت طولانی حرف بزنی اگه این باشه که خسته کننده

اره گفت کارم اینه که البته شوهرم راضی نیست و پول شارژ مشاوره هامم با خودمه

میگم شما از چجوری کارشون اطلاع داری؟آشناییت داری با این شرکت ؟

من آشنایی ندارم به نظرم اینجوری میاد

اون به هزاران نفر کار میده برای خودش خستگی نداره شما از صبح تا شب باید تلاش کنی مشتری پیدا کنی آخرم یه درصد ناچیز بده از این هزار نفری براش کار میکنن روزی یه مشتری براش پیدا بشه اون سود خودشو می‌کنه ولی ممکنه شما یک مشتری پیدا کنی تو کل ماه پورسانتش به دردت میخوره آیا؟

من آشنایی ندارم به نظرم اینجوری میاداون به هزاران نفر کار میده برای خودش خستگی نداره شما از صبح تا ش ...

میگه تو ماه بیست تا پک بیست روزه بفروشی ماهی پنج شش تومن حقوقته

میگه تو ماه بیست تا پک بیست روزه بفروشی ماهی پنج شش تومن حقوقته

میتونی آنقدر بازاریابیت خوبه؟

اگر اینجوری بتونی مشتری پیدا خودت جنس بخری بفروشی سودت چند برابر چه نیازی به اونا داری