2777
2789
من خیلیارو دیدم که ازدواجشون مثل شما باشه یه نمونه فامیلمون که الان زندگی خیلی خوبی دارن و باهم کنار ...

یه ماه و نیمه ازدواج کردیم نمیدونم شاید زندگی خوبی برای ماهم شد شایدم هیچوق نشد واقعا نمیتونم اینده رو پیش بینی کنم

ن عزیزم حتی باهم حرف هم نمیزنیم چ برسه رابطه 

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماه و نیمه ازدواج کردیم نمیدونم شاید زندگی خوبی برای ماهم شد شایدم هیچوق نشد واقعا نمیتونم اینده ...

چه سخت 

اگه شرایطش رو داری از یه مشاور کمک گیر که چطور جذبش کنی

امیدوارم لحظه های خوبی رو باهم تجربه کنید

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

چه سخت اگه شرایطش رو داری از یه مشاور کمک گیر که چطور جذبش کنیامیدوارم لحظه های خوبی رو باهم تجربه ک ...

مشاور رفتبم رید بما والاه همونجا قسم خورد دیگه پیش هیچ مشاوری نریم 

جذب نمیشه عین سنگه والاه

بله به طور قطع میتونم بگم اما تا دو وعده آینده!

از منم میگی؟ پزشکی تعهدی بندرعباس قبول میشم امسال؟ 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

مشاور رفتبم رید بما والاه همونجا قسم خورد دیگه پیش هیچ مشاوری نریم جذب نمیشه عین سنگه والاه

وقتی دوتایی رفتین خب یعنی شاید اونم بخواد نزدیک بشه احساسم اینه عذاب وجدان داره 

ولی خب بالاخره تا کی میخواد سرد باشه کم کم خودش درست میشه 

توام انتظار نداشته باش سریع درست بشه منظورم اینه یمدت سعی نکن که  بینتون رابطه احساسی شکل بگیره توام این فاصله رو حفظ کن و باهاش نیمه رسمی صحبت کن و انگار نه انگار شوهرته 

طرز لباس پوشیدن و خود اراییت تو خونه شاید باعث بشه نزدیک بشه  (البته اگه خیلیم زننده باشه نتیجه عکس میده مثلا در حد دوش گرفتن مرتب و خوش لباس بودن و خوشبو بودن ، تینت زدن ، موهای مرتب)

بچت اگه سنش مناسب مهدکودک و کلاس های مختلفه اجازه بده بره که تایم تنهاییتون تو خونه بیشتر باشه 

توی یسری کارا ازش کمک بگیر کاره جوری نباشه که فک کنه مسئولیتی روی دوششه *فعلا البته* (مثلا تنظیمات گوشی یا یه برنامه ای که اون بلده ، در یه چیزی رو ببر برات باز کنه)

اختلاف سنی هم باهم دارین؟

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

وقتی دوتایی رفتین خب یعنی شاید اونم بخواد نزدیک بشه احساسم اینه عذاب وجدان داره ولی خب بالاخره تا کی ...

ن‌من هیچ انتظاری ازش ندارم کلا چون شرایط ازدواج ما باهمه فرق میکنه انتظار ندارم دوروزه زنوشوهربشیم خیلی زمان میخاد شاید یکی دوسال طول بکشه که ما معمولی بشیم ما باخونواده همسرم توی یه خونه زندکی‌میکنیم پس اصلن تنهانمیشیم باهم 

من یه مدته سعی میکنم ن بخاطر اون‌بلکه بخاطر خودم به خودم برسم بعد یه سال ونیم تقریبا لباسای رنگ روشن پوشیدم ارایش کردم صورتم رو اصلاح کردم 

من تاحالا چیزی ازش نخاستم و نمیخام حتی خرجی هم ازش نمیخام کلا ولی درک وشعور داره برای اینجورمسائل

سه سال ازم کوچیکتره

ن‌من هیچ انتظاری ازش ندارم کلا چون شرایط ازدواج ما باهمه فرق میکنه انتظار ندارم دوروزه زنوشوهربشیم خ ...

اینکه با خانوادش زندگی میکنی خب خیلی شرایطو سخت میکنه 

اصن بنده خدا روش نمیشه جلو خانوادش باهات گرم شه 

هیچ راهی نداری برا اینکه خونتو جدا کنی؟